Kılıçdaroğlu'ndan 'Tanzim Market' Çıkışı: 'Bu Durumun Yegâne Kaynağı Sensin Erdoğan!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasındaki alışverişinin ardından 'Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik' açıklamasına CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki geldi. 'Her seçim öncesi insanları tanzim satışla kandırmaya çalışıyorsun' diyen Kılıçdaroğlu, 'Fiyatlar düşsün istiyorsan eğer, seçime gel' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasına giderek “Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik” sözlerine Twitter'dan tepki gösterdi.

Elektrikten doğalgaza son dönemde art arda gelen zamlara dikkat çeken Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Erdoğan'ın alışveriş sonrası açıklaması için 👇

Market Alışverişi Yapan Erdoğan: 'Fiyatlar Gayet Uygun, 1000 Yeni Market İçin Talimat Verdik'

Popüler İçerikler

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i Vahşice Katleden Semih Çelik Hakkında Yeni Detay
Semih Çelik'in Surlarda Öldürdüğü İkbal Uzuner'in Son Anları Ortaya Çıktı!
KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
YORUMLAR
03.10.2021

Oğlum bizim millet harbi gerizakalı.Adam akp ye ülke yönetemiyor diyince zoruna gidiyor CHP ye sallamaya başlıyor.Bakın gerizakali arkadaşlar evet biz akp nın iktidardan gidip CHP nın gelmesini istiyoruz çünkü artık akp göz göre göre taşşak geçiyorlar bizimle.Sizin bu başka yönetecek kimse yok gözüyle bakmanız sebebiyle ülkenin içinden geçtiler.Zaten bok gibi yönetiyorlar CHP ye versen bir bok kaybetmezsin.Onlar kötü yönetse onları da atacaksın iktidardan.Bizim gerizakalilar takım tutar gibi parti tutuyorlar amk.

04.10.2021

Ben farkları olduğunu düşünmüyorum, seçimi kazanırsa CHP -ki bence zor- zam yapacaklar sonra da diyecek ki bizden öncekiler ekonomiyi mahvetti o yüzden yapıyoruz diyecekler. Bunun en büyük örneği İBB, seçim vaadi olarak ulaşım ücretleri ve su faturaları konusunda iyileştirme yapacağız dedi. Gelir gelmez 2 yıldır zam yapılmadı diyerek ulaşıma zam yapıldı. Bu yıl ise İBB tarafından ulaşıma %24.95, su faturaları için ise %39 oranında zam talep edildi. Cumhur ittifakı, İBB'nin kaynakları artmasın diye bu teklifleri reddederek %15 ulaşım, yaklaşık %20 oranında da suya zam yapılmasını kabul etti. Biri, Allah, Kitap der, öteki de Atatürk ve İnkılapları der ama zerre alakaları yok.

03.10.2021

Doğru diyor yakında karneyle domates almaya da başlarız, öyle eskisi gibi savaş önlemi olarak da değil ekonomimizin içine sıçıldığı için!

Pasif Kullanıcı
03.10.2021

ulen aday olsa ben bile oyumu veririm buna ama atatürkçüyüm diyen bunu beğenmiyor:D ula chpliler kaybederseniz kendi içinizdeki aptallardan dolayı kaybedersiniz bi de iyi partililerden dolayı sağcıların işi belli olmaz. toplanıp aranızdaki aptallara ülkede ki en büyük tehdidin erdoğan ve çevresi olduğunu eşşeğe anlatır gibi anlatın, geviş getirerek ben atatürkçüyüm yweaaaa demekle olmuyor bazı şeyler:D y da anlatmayın ya şu milletin iyi bir yaşamı hak ettiğini düşünmüyorum kendi bokumuzda iyice boğulmamız lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (11)