Kılıçdaroğlu'ndan Prens Selman, Hanefi Avcı, Nurettin Canikli ve Türk Ocakları Açıklaması

Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun ile eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin sökülmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, 'Sabri Uzun ve Hanefi Avcı'nın rütbelerini aynen dikeceğiz, aynen iade edeceğiz' dedi.

Türk Ocakları yönetimindeki tartışmalı karar da Kılıçdaroğlu'nun gündemindeydi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

'Senin görevin katilin sofrasına oturmak değil...'

''Yangın çıktı, gittik oraya. Üç gün söndüremediler. Gece görüşlü helikopter yok, ihale yapılmış ancak 4 Temmuz'da gelecekmiş. Bu yangının çıkacağını bir yıl önceden bütün dünya söyledi. Gittim söyledim. Beşli çete olunca 10 dakikada ihale sonuçlanıyor. Ormanları korumak için açtığı ihale 4 Temmuz'u bekleyecek. Ben bunu söyledim diye kıyameti koparıyorlar. Ne söylerseniz söyleyin ben haklıyım.

Çıkmış açıklama yapıyor Erdoğan. 'Muğla'da Büyükşehir Belediyesi sende' diyor. Bir sefer söyleyeyim, ben senin gibi değilim. Muğla Büyükşehir Belediyesi bende değil, Muğla'dadır ve Muğla halkınındır.

Vallahi de billahi de devletin nasıl yönetildiğini bilmiyor. Önce yangın söndürme konusunda çalışan herkese yürekten teşekkür ederim. Bütün imkansızlıklara rağmen mücadele ettiler.

Marmaris Belediyesi 328 personel görevlendirdi. Bunu Vali biliyor. 156 araçla yangına müdahale ettiler. Su takviyesi yapıldı ayrıca. Veteriner hekimler görevlendirdiler, yiyecek, içecek sağlandı. Erzak, makine, ekipman desteği yapıldı. Sadece Muğla değil İzmir, Ankara, Antalya ve Burdur belediyeleri de doğrudan doğruya yardım gönderdiler. Sen ben ayrımı yapıyor bu adam.

Bakanlar ne yapıyor? Fırsat buldular geldiler bir eğlenceye katıldılar. Suudi Prens gelmişti. Onunla birlikte sofraya oturdular orada ağaçlar yanarken. Senin görevin o, senin görevin katilin sofrasına oturmak değil.'

Nurettin Canikli'ye 20 milyon avro tepkisi...

'Biz kul hakkına sahip çıkarız bunlar kul hakkı yerler. Bunlarda devlet kavramı bile yoktur. 15 Temmuz sonrası şirketleri aldılar TMSF'ye devrettiler. Başlarına da birer kayyum atadılar. Sonra piyasada simsarlar dolanmaya başladı. Şu fabrikayı kaça almak istiyorsan ben ayarlarım' diye. Bunlar firma firma gezdiler. Bazıları biz böyle bir rezalete ortak olmayız dediler.

Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı... Bir yakınını getirip BOYDAK Holding'e kayyum olarak atıyor. Slovakya'da depo yapmamız lazım diyorlar oraya dünyanın parasını gönderiyorlar. 20 milyon avro gönderiyorlar. Bu deponun sahibi Ertunç Laçiner. Aynı zamanda kayyum. Nurettin Canikli'nin atadığı. Bu para yok şu anda, adam da yok ortada. Canikli hiç konuşmuyor. Buradan Canikli'ye sesleniyorum. Niye konuşmuyorsun? Bu adamı neden koruyorsun?

Kayseri Milletvekilimiz Çetin Arık, Binali Yıldırım'a soruyor cevap verilmiş değil hala. Binali Yıldırım bu soruya cevap vermemişse TBMM'yi tanımıyor demektir. Aynı şekilde Fuat Oktay'a da soruyor. Ondan da tık yok. Niçin? Ya bunların hepsi o yolsuzluğun ortağı, üzerine gidemiyorlar.'

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
28.06.2022

Bırak iktidar olmayı muhalefetten düşeceksin bir çok seçmenini Cemaat Aşkına Mülteci Aşkına kaybettin ve üstüne onların oylarını da alamadın

28.06.2022

Üç ay önce önceki isimden ayrildiktan sonra bu hayat kurtaran siteyi ögrenme sansim oldu... Insanlarin evden online çalisabilecegi isler sunuyorlar. 4 hafta çalistiktan sonra son maasim 11359 dolardi... Sasirtici bir sekilde, tek gereken baasit bir yazi yazmak ve internet erisimi... Tümünü buradan okuyun ............................ O­­r­dC­­a­­­­s­h.C­­O­M

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ