Kılıçdaroğlu'ndan ODTÜ'lü Öğrencilere: Benim Gelmeme Gerek Kalmadı

Her yıl Devrim Stadyumunda düzenlenen törenine ODTÜ Rektörlüğü'nün bu yıl izin vermemesi üzerin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, üniversiteye milletvekilleri ile gideceğini 21 Temmuz'da açıkladı. Hatta tören düzenlenmesi için lojistik destek vereceklerini de belirtmişti. Bugün ODTÜ Rektörlüğü'nün Devrim Stadyumunda törene izin vermesi üzerine, Kılıçdaroğlu, öğrencilere 'Benim gelmeme gerek yok' diye mesaj yolladı.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
YORUMLAR
06.08.2022

Kemal ol deyince oluveriyor 😂😂😂

06.08.2022

"KK" aday olma diyenler yazar şimdi.

06.08.2022

Valla herkes dananın kuyruğunun koptuğu yer de Kılıçdaroğlu olursa oy vermem demiş. Bu bireyselcilik (gerekirse akpye verip yurt dışına kaçarım diyen muhalifler) neden akpnin oyları azalmış iken böyle bir fikir değişikliği yapıyor hani mesela 1 sene önce de olabilirdi ne bileyim 5-10 sene öncesinde de. Benim KK yerine Sayın Yavaş veya İmamoğlu aday olsun diyenlere lafım yok. Benim anlayamadığım nokta KK'nın aday olması durumunda ona oy vermem diyen kesim. 20 sene sağlıkta,ekonomide,mültecide,hukukta ve daha nicelerinde s*kilmiş ülkeyi biraz daha mı s*ktirelim? Çok vahim durum.

06.08.2022

Kılıçdaroğlu gece gündüz halk için çalışsın, muhalefet yapsın. Yeri gelsin dayak yesin. Sonra yavaş ya da imamoğlu aday olsun. Yok öyle bir dünya.

TÜM YORUMLARI OKU (10)