Kılıçdaroğlu'ndan Müzik Yasaklarıyla İlgili Yeni Açıklama: "Hiçbir Boomer Müziğinizi Çalamaz!"

İşte o video; 👇👇

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
22.06.2021

z kusagina ulasacagiz diye sacma sacma soylemler yapiyorlar, 60 yasinda adam genclere yaranacam diye kullanmadigi kelimeleri kullaninca uzerinde egrelti yapistirma duruyor haliyle. genclere ulasma konusunda en basarli isim mansur yavas. hic boomer, game of thrones muhabbeti yapmiyor, gencleri gercekden dinleyip iletisime gecip onlarin sorunlarini konusuyor.

22.06.2021

NEYDEN BAHSEDİYORSUN KARDEŞİM SEN NEYDEN NEYDEN NEYDEN !!!.SEN NEREDEN BİLİYORSUN ADAMIN GENÇLERE ULAŞAMADIĞINDAN,ANALİZ YA DA ANKET Mİ YAPTIN, BIRAK BOOMER KELİMESİNİ KULLANSIN, BIRAK GAME OF THRONES MUHABBETİ YAPSIN, BIRAK GENÇLERİN SOSYAL MEDYADA KULLANDIĞI ŞEYLERİ SÖYLESİN. AMA YETER Kİ KENDİSİ GİBİ OLMAYANLARI TERORİST İLAN ETMESİN, HAYİN ETMESİN YETER.TAKILA TAKILA BUNA MI TAKILDIN HEEEEE BUNA MI TAKILDIN HEEEEEEEEE.ADAM DAHA GEÇEN GÜN TWITCH DE 1.30 SAAT CANLI YAYINDA RASTGELE MİLLETDEN GELEN SORUNLARI YANITLADI KARDEŞİM VE CİDDİ VE SERT SİYASİ SORULAR, BUNU KAÇ KİŞİ YAPAR ULAN KAÇ KİŞİ ?

22.06.2021

Ama o boomer'lar gençlerin siyaset yapmasının önünü kesiyor , o zaman sorun olmuyor. Hadi yiyorsa siyasette aktif görev alma yaşını 65 ile kısıtlayın. Noter'ler dahi 65 yaş aklı yerindemi diye doktor raporu istiyor , siz dinazor olmuşsunuz hala herkesten akıllıyım ayağı atıyorsunuz. Hiç inandırıcı değil. Ha bu arada yaşım 55 ama bence benden daha gençlerin siyasette rol oynaması lazım. Tabi 18 yaşta biraz fantazi onuda söylemezsem yalan olur.

22.06.2021

Bu da ne yedi 'Boomer'ın ekmeğini!

TÜM YORUMLARI OKU (11)