Kılıçdaroğlu'ndan 'Mazbata' Açıklaması: 'Bu Başarı Birlikte Yaşamak İsteyen Milyonların Başarısıdır'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını almasıyla ilgili, 'Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum' dedi.

İstanbul’da Son Durum: Ekrem İmamoğlu Mazbatayı Aldı

"Büyük bir başarı elde ettik" 🎥

Kılıçdaroğlu, 'Huzurluyum, duyguluyum. Büyük bir başarı elde ettik. Türkiye için, çocuklarımız için, onların geleceği için, demokrasimiz için, hep birlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı bu topluma hizmet etmek için yola çıkan insanların başarısıdır. Bu başarı birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Mutluluğumu ancak böyle anlatabiliyorum. Milletvekili arkadaşlarım, Merkez Yönetim Kurulu’nda görev alan başkan yardımcısı arkadaşlarımız, grup başkanvekilleri, CHP’nin bütün personeli gecesini gündüzüne katarak çalıştı, çabaladı ve güzel bir sonuç elde ettik. Türkiye’ye hayırlı olsun.' dedi.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından da bir açıklama yaptı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ayrıca bakınız 👇

Adliyedeki Kalabalık Çığ Gibi Büyüdü: Mazbatasını Almaya Gelen Ekrem İmamoğlu İzdihama Takıldı

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
17.04.2019

Kılıçdaroğlu sevin ya da sevmeyin bu seçimde çok önemli insanlar seçerek herkesi şaşırttı ona da teşekkürler, böyle insanları Türk siyasetine kazandırdığı için. Bu baharın çoğunu da ona borçluyuz.

17.04.2019

bu başarı imamoğlunun başarısı, dürüst düzgün samimi siyasetin başarısı, senin yıllardır yapamadığın gerçek muhalefetin başarısı

17.04.2019

Ama imamoglu'nu ikna etmeye 5 defa giden de bu fırsatı veren de kılıçdaroğludur.

17.04.2019

Bir Chp'li olarak Kılıçdaroğlunu yetersiz buluyorum.Koltuğunu bir sonraki dönemde Muharrem İnce olabilir şartlara göre Ekrem İmamoğlu olabilir başka birine bırakması gerekiyor.Siyaset gençleşsin deyipte Akp'ye kızıyoruz yaş ortalamaları 65 diye aynı hataya Chp de düşmemeli...

17.04.2019

abi şuan boşver bu konuları biraz keyfini çıkaralım

TÜM YORUMLARI OKU (16)