Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan İddiası: 'Yangın Bölgesine Gidiyor, Suikast Olur Diye Helikopterler Bekletiliyor'

Habertürk TV'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri, konuşmasının bir bölümünde uçakla yangın bölgesine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

Bu sırada önemli bir iddiada bulunan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan da gitti, itfaiye aracını bile beklettiler. Uçakları havada beklettiler. Helikopterleri indirdiler. Hiç kimse çıkmayacak, Erdoğan'ın uçağı var, suikast olur diye. Ormanlar cayır cayır yanıyor, gitme kardeşim o zaman! Ben bunları söylemek zorundayım” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun diğer açıklamaları için 👇

Kılıçdaroğlu: 'Suriyelileri Davulla Zurnayla Göndereceğiz'

Popüler İçerikler

Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.08.2021

bunlar ezanı bile erteleyen insanlar:D hani şu ezanı susturamayacaksınız diye havlayan vatansever görünümlü islamcı piçler var ya onlar işte. erdoğanın gelişine göre ezanı bekleten insanlar bunlar. insan deyince yanlış anlamayın lafın gelişine söyledim. yoksa bu islamcıları insan yerine koyduğumdan değil.

06.08.2021

Bir ülkenin devlet yönetenleri, özellikle en baştaki sadece 1-2 koruma ile (o da kalabalık ortamlarda düzen sağlamak adına) dolaşamıyorsa, orada kimsenin can güvenliği yoktur...

06.08.2021

Bundan yıllar önce daha Suriyeliler bile yoktu o zaman bu kadar nefrette edilmiyordu bir mitingi sırasında dışarı çıkma şanssızlığında bulunmuştum ki yaşadığım şehir maalesef ki %70 Akp . Hiç görmediğim kadar keskin nişancı görmüştüm Kayseri la burası kim ne yapacak sanki. Ama favorim Rize mi Trabzon mu neydi havadaki paraşütçüyü indirmeleri bak aklıma geldi yine sinirim bozuldu. Hangi şehre gitse takviye polis götürüyor koruma ordusuna ek kavimler göçü gibi.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ