Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Sonunda Neden Seçimden Kaçtığını Söylemişsin, İktidarı Kaybedeceğini Biliyorsun'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul’un altı köprüsünden ilkinin temel atma töreninde kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a hitaben Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

'Erdoğan sonunda neden seçimden kaçtığını söylemişsin, iktidarı kaybedeceğini biliyorsun. Yabancılara da “Türkiye’den paranızı söke söke alırsınız” demişsin. Bize sökmez Erdoğan. Ben haram yemedim, gemilerim yok, suç örgütleri beni tanımaz, rehin alamaz. Ben benim, sen de sen…'

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı 📌

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı konuşmada, muhalefetin "Biz geldiğimizde size ödeme yapmayacağız, bu yatırımları elinizden alacağız" sözlerine ilişkin 'Söke söke alırlar' demişti.

Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' Yorumu: 'Söke Söke Sizden Bu Parayı Tahkim Yoluyla Alırlar'

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
1 Mayıs Ablukada: Çok Sayıda Kişi Gözaltına Alındı, Yollar Kapatıldı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
26.06.2021

kılıçdaroğlu chp den gitse chp nin oyları bir anda yüzde 30 ları görür ama ne hikmetse tayyipin ekmeğine yağ sürüyor akp ajanımısın nesin arkadaş sen bu adam neden ekrem mansur başkan varken hep sana yükleniyor ve hep galip çıkıyor bırak artık,ülkeyi siyasal islamcıların elinden kurtarmak istiyorsan chp yi bırak lütfen kılıçdaroğlu

26.06.2021

bi sus bi amk ya

Ulan adam ne desin, hem muhalefet yapmıyor diye zırlıyorsunuz, yaptığında da Teyip seçimi kazanıyor, bla bla... sorun biat etmek isteyen ak davar seçmenin de, hala anlamadınız gitti.

26.06.2021

Ya ben pek siyasi polemiklere girmekten keyif almıyorum. Hani "Organize İşler" filminde rahmetli "Erdal Tosun" karakteri söylüyordu ya , zamanında çok konuştum , faydasını görmedim , artık konuşmuyorum diye , bende zamanında çok siyaset hakkında konuştum , faydasını görmedim artık siyasete bulaşmıyorum. Ama bir de hukuk diye bir şey var , bu adam hiç mi uluslararası hukuk , tahkim diye bir şey duymamış. Eğer tahkim kararlarına uymazsan ambargoyu yeriz kafamıza , zırnık ithalat ihracat yapamayız , ülke biter , bunu da eskilerin dediği gibi Taksim meydanında sallandırırlar. Zannederim kendisi nasıl olsa ben CHP'nin başında olduğum sürece seçim kazanamayacağız boş boş sallayayım , nasıl olsa kalede kimse yok diyor. Valla ben CHP'ye gönül vermiş biri olsam acilen bu adamdan kurtulmanın yolunu arardım.

TÜM YORUMLARI OKU (10)