Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: "Sen Büyük Bir Yalancısın"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de katıldığı ortak yayında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Kandil'le irtibat hâlinde olacak, onlarla beraber video kasetler hazırlayacak" sözleriyle hedef almıştı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın iddialarına Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla sert bir cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, "Sen büyük bir yalancısın" dediği paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

'Benim Kandil'deki teröristlerle görüştüğüme dair kasetler olduğunu söyledin. Ey Erdoğan, sen nasıl bir Müslümansın! Böyle bir görüşmeye dair elinde uydurma ve montaj olmayan gerçek bir kaset var da bunu yayınlayamıyorsan sen büyük bir yalancısın, müfterisin demektir.

Samimi bir Müslüman olarak inandığım bütün mukaddesler üzerine yemin ediyorum. Hem vallahi hem billahi böyle bir görüşme yoktur, yalandır, iftiradır. Milletimizden özür dilemelisin Erdoğan. Bir insana yakışır şekilde hareket et ve göz göre göre işlediğin bu suçlardan vazgeç.

Yeter bu iftiralar yeter. Allah’a sığınıyorum dedim. Durmuyor iftiraların, yalanların durmuyor. Müfterisin, günah ve pislik içinde boğuldun. Artık yeter.'

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı 👇

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
YORUMLAR
26.05.2023

Dobra konuşana ne denir ağzına sağlık denir.

26.05.2023

Daha ne kadar açık anlatılabilir ki? 👏 “Ne kadar bilirsen bil; söylediklerin, karşındakinin anladığı kadardır.” (Mevlânâ)

KİŞİ BİR KONU HAKKINDA NE KADAR ÇOK YALAN SÖYLÜYORSA, ONU KENDİ O KADAR ÇOK YAPMIŞ DEMEKTİR. BU DA DEMEK OLUYOR Kİ RTE KANDİL İLE GÖRÜŞEN EN ÇOK KİŞİDİR. HALK ARTIK ERDOĞANIN TERÖR BAĞLANTILARINDAN HUZURSUZ......

TÜM YORUMLARI OKU (5)