Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Geç Bunları Kardeşim, Sandığı Getir'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak 'Mafya ağzı ile 'bunlar daha iyi günler' demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmeyi eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda 'Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile 'Bunlar daha iyi günler' demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı' ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı 📌

Erdoğan ne demişti?

Erdoğan: 'İçişleri Bakanımızın Yanındayız'

Popüler İçerikler

Kulis Bilgisi Sızdı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bu Kez de Milletvekillerini Fırçaladı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
26.05.2021

Şuan erken seçim de olsa bir şey farketmez. Sokakta açım diye bağıran, emekli maaşıyla geçinemiyorum diyen bu gurup asalak guruhlar hala kime oy verecekseniz deyince erdoğana diyor. Vizyon yok ki beynini ziktiğim mal sürülerin de.

26.05.2021

bu aralar aklını tatile çıkarmak moda oldu. Erdoğan'da aklını tatile çıkarmış.. Bir Cumhurbaşkanı bu dille konuşamaz.

26.05.2021

Erken seçim beklemek hayaldir. AKP güçlü konumda ve iktidarda kalması garanti olmadığı sürece asla erken seçime gitmez. Şimdi erken seçim kararı alınsa, kaybedeceklerini kendileri de biliyorlar. Seçimlere 2 yıl var. Bu süre zarfında pandeminin bitmesini, işlerin iyi kötü rayına girmesini bekleyecekler. Ayrıca bütün yatırımlarını 2023 yılına yaptılar. TOGG, Karadeniz 'de bulunan doğal gaz gibi projelerin neticelenmesi için verilen talimatlar hep 2023. Bu projeler ile gövde gösterisi yapacaklar. ''Bakın bu projeler ile Türkiye uçacak. Bunları biz yaptık. Bizden başkası iktidar olursa, dünya lideri olmamızı sağlayacak bu projeler çöp olacak.'' diyecekler. O nedenle kimse erken seçim beklemesin. Muhalefette erken seçime gidilemeyeceğini biliyor. Sadece güçlü konumda olduklarını ve kötü gidişatı vurgulamak için erken seçim çağrısı yapıyor.

TÜM YORUMLARI OKU (14)