Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Fındık Tweeti

"Fındık üreticisi az sabır, geleceğiz yardımınıza"

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın ülke vizyonu “Bay Kemal, CeHaPe Genel Müdürü, Kemal Pabucu Yarım” falan… Sonuç: fındık alım fiyatı 54 TL. Bay Kemal’in teklifi 4 dolar (72 TL) idi. Dolar kuru hala 18 TL. Bundan artık kimseye bir hayır yok. Fındık üreticisi az sabır, geleceğiz yardımınıza!” dedi.

Erdoğan 2022 fındık fiyatını Ordu'da açıklamıştı

Erdoğan 2022 Fındık Fiyatını Ordu'da Duyurdu

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın açıkladığın rakama karşılık teklifinin 4 dolar yani 72 TL olduğunu paylaştı

Erdoğan'ın kendisiyle ilgili açıklamalarını ise Kılıçdaroğlu ti'ye alarak şunları söyledi: Erdoğan’ın ülke vizyonu “Bay Kemal, CeHaPe Genel Müdürü, Kemal Pabucu Yarım” falan

CHP lideri Kemal KIlıçdaroğlu'nun paylaşımı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
30.07.2022

Kriz var denilen 2002 senesinde devletin fındığa verdiği fiyat 1.500.000 TL idi. Lakin tüccar fındığı 6.750.000 TL'den, randımanı iyi gelirse 7.000.000 TL'ye kadar alabiliyordu. AKP, tüccarın verdiği fiyatı 14 sene sonra geçebildi. Türkiye'de işçi asgari ücreti, çiftçi taban fiyatı AKP sayesinde öğrendi. Bu fiyat ve ücretlerin takip edilme gereği duyulmadığı zamanlar vardı. Eski Türkiye deniyor o zamanlara. Çok kötüymüş o zamanlar!

30.07.2022

Kısa vadede seçmene umut veren adamı oynamak, korku veren adamı oynamaktan daha mantıklıdır. Uzun vadede işler tam tersi olur.

30.07.2022

Erdoğan'ın iktidara gelişi de, 20 yıllık iktidarının sırrı da esasen budur. Erdoğan'ı 2000'in başlarında görecektiniz. Sanki Avrupa'dan bir adam gelmiş özgürlük, demokrasi, refah toplum diye halka umut veriyordu. Özellikle 2008'den sonra, ardından 2013'den sonra sürekli içerden ve dışardan düşman yaratmaya başladı. Kendi seçmenine bunu öyle bir inandırdı ki eğer Erdoğan'a oy vermezlerse Türkiye'nin yıkılacağını düşünmelerini istedi. Muhalefeti o düşmanların yanında göstererek, hem muhalefeti hem de muhalif seçmeni terörist ilan etti. Başarılı da oldu. İnsanlar yıllardır huzur içinde yaşadıkları komşularının artık terörist olduğuna inanacak kıvama geldi ve huzurları kaçmasın diye, Türkiye yıkılmasın el mahkum Erdoğan'a oy verdi. Demokrasinin tam olarak gelişmediği tüm ülkelerde durum bu yönde ilerler. Tüm dünyada en iyi yalanı söyleyen en başarılı siyasetçi olur ve Erdoğan 20 yıldır bu ülkenin gördüğü en iyi yalancı.

31.07.2022

Valla sayın başkanım sen istersen fındığa 10 dolar fiyat ver.Karadeniz,bildiğini okur.İlk seçimlerde bu kez yüzde 97 oyu gider yine verir Onun için sen bunları es geç..Tavuk yolunduğu yere gitmekten asla vazgeçmez! Bilmeyenler staline atfedilen yolunmuş tavuk fıkrasını okusunlar(!)

TÜM YORUMLARI OKU (23)