Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Fatura Tepkisi: 'Milletimiz Yüzüstü Bırakıldı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yeni elektrik tarifeleriyle ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan'ın sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından tepki gösterdi. ''Günlerdir bile isteye, göz göre göre beklentiye sokulan milletimiz, bir kez daha elektrik faturalarında yüz üstü bırakılmıştır'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Milletimize söz verdim; bu mücadelemin sonu değil, daha başlangıcı'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın duyurduğu düzenlemede neler var?

Erdoğan: 'Elektrikteki Tarife Rakamları Yeniden Değerlendirilecek'

Cumhurbaşkan Erdoğan bugün Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada elektrik tarifeleriyle ilgili yeni kararlar alındığını duyurdu.Toplantıdan vatandaşların beklentisinin aksine konut tarifileriyle ilgili bir karar çıkmadı. Erdoğan konut tarifilerine ilişkin 'Vatandaşlarımız lehine yeniden değerlendirilecektir' demekle yetindi.

Erdoğan esnaf için de kademeli tarife uygulanacağını, ayrıca dernek, vakıf ve cemevlerinin konut statüsüne alınacağını bildirdi.

Erdoğan ayrıca enerji fiyatlarındaki artışın sadece Türkiye'ye mahsus olmadığını, Türkiye'nin en uygun fiyatlardan hizmet veren ülkelerden olduğunu söyledi.

Popüler İçerikler

Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
YORUMLAR
16.02.2022

Bir insan evladının kendisine yapıldığında sindiremeyeceği şeyleri sindirmekte sıkıntı çekmeyen akbaba misali çelik gibi bir mideye sahip kitlemiz var ülkede. Ya da kitlemiz demeyelim de kistimiz var ülkede diyelim.

16.02.2022

Seçim için para topluyorlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ