Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Aksu ve Kabaş Tepkisi: 'Buralara Kadar Düştü Zavallı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlıca Camii'de yaptığı konuşmada 'Hazreti Adem ve Havva’ya kimsenin dili uzanamaz. Dillerini kopartırız' diyerek Sezen Aksu'yu hedef almıştı. 

Aynı gün gazeteci Sedef Kabaş hakkında 'Cumhurbaşkanı'na hakaret'ten soruşturma başlatılmıştı. Kabaş, gece yarısı evinde gözaltına alındı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Tüm bu yaşananlara Twitter'dan tepki gösteren CHP lideri şunları yazdı: 

“Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır. Camide sanatçının dilini kopartacağını söyler. Kendisi uzun zamandır yok hükmünde olduğu için, gündem yaratma peşinde. Buralara kadar düştü zavallı. Milletimiz ve ülkemiz bu provokasyonları da atlatıp, huzura, barışmaya yürümeyi bilecektir.”

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
22.01.2022

“Onbinlerce trolüne her türlü küfrü ettirir, sonra deyim paylaştı diye gazeteciye gece yarısı baskını yaptırır." Bay Kemal şimdi bilmez. Buna ileri demokrasi deniyor!

22.01.2022

Ne biçim muhalefet... ..... "Oralara düşmek...." ne ...... ...... Kiliştiroğlu olduğu sürece Reis devam eder.... .... 😠🤪😡

Pasif Kullanıcı
22.01.2022

Kusura bakmayın ama Sezen Aksu'ya destek olmak ahmaklıktan başka bir şey değil. Kendi kazdığı kuyuya düşen birisine ne söylenebilir. Her seçimde bir siyasi görüş değiştiren Saraydan aslan payı almak için 40 takla atan birisine neyin desteğini vereyim. O dönem ki seçmenler uyarı verdiğinde tepkileri hatırlayın. Kendi düşen ağlamaz sen teslim olursan dilini kesmekle de tehdit ederler kafanı kesmekle de! yavşağı olduğu sisteme göre şarkı yapacak!

22.01.2022

Aslında bu sezen aksuyu desteklemek değil, sanatın özgürlüğünü desteklemek. Kendisi desteklenecek biri değil ama sanatında bir yanlış yok o yüzden sanatın kendisi savunulmalı

TÜM YORUMLARI OKU (6)