Kılıçdaroğlu'ndan Askerlere Afgan Kaçak Uyarısı

Afganistan'dan gelen kaçak göçmenlerin Türkiye'ye kaçak yollardan giriş yaptığına ilişkin görüntüler son dönemde sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili sınırda görev yapan askerlere seslendi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında paylaşımda, "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor. Mehmetçiğimize sesleniyorum. Vatan hepimizin vatanı, hudut da hepimizin namusu. Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin" ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
02.04.2023

yani zaten sınır olmadığı için zor değil, girip çıkmak. elini sallasan afgana, Suriyeliye çarpıyor. soran yok,denetim yok e bı de rahatlık var gelmesinler de ne yapsınlar

02.04.2023

öyle olsa akın akın Afgan nasıl girecek bir tane dur diyen yok fotoları bile çekiliyor

02.04.2023

Kim bunları sokuyorsa göz yumuyorsa girmelerine Allah belalarını versin ! Daha çok gasp taciz tecavüz haberleri okuyup her gün daha da kahroluruz. Zaten kahrola kahrola can kalmadı bu ülke yönetimi hepimizi boğazlıyor artık !

02.04.2023

Kuzey Kore de bile sınır öyle donanımlı korunuyor ki dışarıdan baktığımızda diktatörlükle yönetilen 60 larda kalmış bir ülke ama dünyanın en sıkı korunan sınırlarından biri olup geçiş yalnızca özel bir izinle belli sınır istasyonları aracılığıyla gerçekleştirilmekte. Bu insan bile diyemediğim yaratıklar bu teknolojide bu imkanlar doğrultusunda nasıl olur da elini kolunu sallayarak vatan topraklarına giriş yapabilir birisi göz yummadığı sürece. Yarın öbür gün bu ülkenin evlatlarına malına göz dikecekler kaldı ki zaten ülkede içten içe toplumu çökertme politikası dolanıyor zamanında Amerikanın bazı ülkelere yaptığı gibi ilk önce toplumun içine girip içten çürüttüler sonra içten çürüyeni dışarıdan yok etmek hiç de zor olmadı. Durum vahim ülke uçurumun kenarında duruyor. Çok üzülüyorum...

02.04.2023

Sen olayı yanlış anlamışsın, onlar vatandaşları kaçmasın istiyor, biz ise dışarıdan kimse gelmesin.

TÜM YORUMLARI OKU (42)