Kılıçdaroğlu'na Yapılan Saldırıda 6 Kişinin Kimliği Belirlendi: 'Saldırıyı Düzenleyenler Buranın Halkı'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrası soruşturma başlatıldı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Şehit Cenazesinde Saldırı

DHA'nın aktardığı habere göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında mahallede yapılan araştırmada, saldırıyı gerçekleştirenlerin kimlikleri tespit edilmeye çalışıldı. Yapılan araştırmalarda, CHP liderine saldırıda bulunan 6 kişinin kimliği saptandı.

'Yumruk atan O.S.'

Yaşananlar hakkında muhabirlere konuşan mahalle muhtarı Halil Kökmen, saldırıyı yapanların mahalle halkı olduğunu yumruk atanın ise O.S. olduğunu söyledi:

'Saldırıyı düzenleyenler buranın halkı. Terör örgütüne tepkili olan mahalle halkı, Kılıçdaroğlu'nu görünce sinirlendi. Kendilerinin doğal bir tepkisi. Saldırıya karışanlar ve tepki gösterenlerin hepsi Akkuzulu Mahallesi'nde yaşıyor. Yumruk atan O.S., burada meyve sebze yetiştiricisidir ve emeklidir.'

Saldırı sonrasında açıklama yapan Kılıçdaroğlu ise olayın 'Köye dışarıdan gelenlerin tezgahı' olduğunu söyledi👇

Saldırı Sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Açıklama: 'O Şehitler 82 Milyonun Şehididir'

Sosyal medya hesapları da incelemeye alındı

Öte yandan soruşturma kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğünce sosyal medya hesapları da incelemeye alındı. Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığı cenaze töreni öncesi ve sonrası sosyal medyada yapılan paylaşımlar incelemeye alındı.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
21.04.2019

Soma'da insanlar hayatını kaybettiğinde neden böyle hareketler yapmadınız ey yobaz(köle) halk? Üstüne dayak yediniz hatta. Sizler ancak birisinin maşası, köpeği olursunuz zaten. Layığınızda budur. Sanırsın PKK'yı CHP güçlendirdi açılımlarla. Sanırsın İsrail için Ortadoğu'nun boşaltılmasına CHP yardım ediyor. O kadar körsünüz ki cebinizden paranızı, yaşamınızı, oğullarınızı ve kızlarınızı birer birer çekiyorlar ama bunu görmüyorsunuz. Siz gene köpek gibi size yalandan işaret edilenleri görüyorsunuz. Aynen devam edin. Işığı göreceksiniz ama o ışık çok başka bir şey olacak.

21.04.2019

Siyasetçi kimliğini, bir partinin lideri olmasını bir kenara bırakın; bir insana, 70 yaşındaki bir adama el kaldıran şerefsizdir. Aklı başında olmayan, kendisini, şikayetlerini, sıkıntılarını kelimelerle ifade edemeyen cahil kimselerin başvuracağı tek yol şiddettir. Ayrıca, burada bu şiddeti gösterenler değil, bu kimseleri teşvik eden kişilerde, hedef gösteren yandaş medya kuruluşları da suçludur.

21.04.2019

Şu görüntüyü her gördüğümde hem içim acıyor hem çok sinirleniyorum... Birileri benim yaşlı babama böyle bir şey yapacak, o topluluğu ateşe verirdim ama bu alçaklar o kadar namussuz ki hele de bahçeli şerefsizi bu olayda bile Kılıçdaroğlu'nu suçladı... Bu bahçeliyi anlamıyorum, tayyip zamanında ona zürriyetsiz dedi, çocuğu olmamasını ve hiç evlenmemiş olmasını bile kullandı, ne verdi tayyip bu bahçeli şerefsizine de bu hale geldi

TÜM YORUMLARI OKU (49)