Kılıçdaroğlu’na Böyle Şikayet Etti: ‘Torunumu Bir McDonald's’a Bile Götüremiyorum’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlara ‘muhakkak sandığa gidin’ çağrısında bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’na, alandaki vatandaşlar ekonomik kriz sebebiyle yaşadığı zorluklardan bahsetti.

‘Sizi muhtaç hale getirmeyeceğiz’

Kemal Kılıçdaorğlu, iktidara geldiklerinde kırsalda çalışan kesimler için çalışmalar yapılacağını açıkladı.

‘Her kadının emeklilik hakkı olacak’ diyen Kılıçdaroğlu’nun sözleri şu şekilde;

“Kırsalda çalışan kadınlar ve gençler kırsalda çalıştıkları sürece onların sosyal güvenlik primini devlet olarak biz yatıracağız, hiç endişe etmeyin. Hepiniz emeklilik hakkına kavuşacaksınız. Aile destekleri sigortasını getireceğiz. Her kadının emeklilik hakkı olacak. Sizi birilerine muhtaç haline asla getirmeyeceğiz. Kadın güçlü güçlü olursa o ülke hepten güçlü olur”

‘Altı lider de bu ülkede huzur istiyor’

“Sandığa gideceksiniz seçimler gelecek. Sakın ola ki ‘sandığa gidip oy kullanacağız’ demeyin. Mutlaka gidin, komşunuzu götürün, yakınlarınızı götürün, akrabalarınızı götürün ama oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun oyunuzu öyle verin. Doğruluktan ya da dürüstlükten yana, erdemden ve doğru siyasetten yana oyunuzu kullanmanızı isterim. Biz altı lider Millet İttifakı olarak bir araya geldik. Altı lider de bu ülkede huzur istiyor. Altı lider de diyoruz ki bu ülkede barış olsun, huzur olsun, güzellikler olsun, demokrasi olsun, insanlar artık birbiriyle kavga etmesin, ülkede gelir artışı olsun. Hepimizin hedefi aynı, hepimiz aynı hedef için bir araya geldik. Hepimizin yüreğinde daha güzel bir Türkiye özlemi var. Bunu istiyoruz, bunu sağlayacağız, bu konuda da kararlıyız”

‘Torunuma bir tatlı bile alamıyorum’

Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında ismini Fadime Yüksel olarak açıklayan bir kadın torunlarını McDonald's'a götürememekten şikayet edip, “Ben torunlarıma tatlı alamıyorum, torunlarımı McDonald's'a götüremiyorum. Oğlum bana gizli para verdi ki ‘babaannesin sen çocuğu McDonald's'a götür’ resim çektirmek için, hatıra kalsın diye. Olur mu böyle şeyler başkanım” şeklinde konuştu.

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
21.10.2022

McDonald's ı geçtim zaten,dün tost yemek istedim,karışık olmuş 25 tl bizim burada en uygun yerdd,ben de aldım bir poğaça içtim 2 çay 15 tl ödedim..

21.10.2022

Big Mac yiyen teröristtir.

21.10.2022

Bu adamların en büyük derdi de bu zaten. Torununu Mc Donaldsa götürememen şu anda sorun mu sence? Götğrebilmeli misin? Kesinlikle götürebilmelisin. Ama milletin hesabını ekmek üzerinden yaptığı bir dönemde sen Mc Donalds üzerinden hesap yaparsan kaybedersin bu halkı işte. Senelerce böyle kaybetmediniz mi zaten. Aynı tas aynı hamam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ