Kılıçdaroğlu ile Özdağ Seçim Sonrası İlk Kez Yan Yana: Özdağ'a Girişte "Yerler Kaygan" Uyarısı

Seçimin ilk turunda dikkat çeken oy oranlarına ulaşan ATA İttifakı bileşenleri ikinci turda dağılmış, Sinan Oğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tarafına geçerken Özdağ, Kılıçdaroğlu'na destek vermişti.

Özdağ ve Kılıçdaroğlu seçimlerden sonra ilk kez bugün bir araya geldi.

Özdağ, CHP genel merkezini ziyaret ederek Kılıçdaroğlu’yla cumhurbaşkanlığıyla genel seçimleri, yaklaşan yerel seçimleri, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri konuştu.

Toplantıdan sonra kısa bir açıklama yapan Özdağ, şunları söyledi: "Seçimlerden sonra bir değerlendirme imkanımız olmadı. Ben de kendisinden randevu rica ettim. Bu değerlendirmeyi yapmak ve iade-i ziyaret yapmak istedim. Güzel oldu, teşekkür ederim."

"İçeriye girerken sayın CHP sözcüsü aman dikkat edin, yerler kaygan burada dedi. Biz de gülümsedik, sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık."

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu'ndan da benzer açıklamalar geldi. Kılıçdaroğlu bir gazetecinin, “İş birliği yerel seçimlerde de devam edecek mi” sorusunaysa yanıt vermedi.

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
19.06.2023

en büyük yanlışıniz bu aga. seçim için bir araya gelmek ya da seçim öncesi halkla bir araya gelmek. onun dışında yoksunuz, halkı tanımıyorsunuz, AKP'yi örnek alın biraz onlard halkı tanımıyor ama kopuk değiller, her il/ilçde üye sayılarına ve gençlik kollarına baksanız anlarsınız zaten. Adamların iktidar olmak için kılını kıpırdatmasina gerek yok.

19.06.2023

😅😅 halkın sesi olacağız diyenleri şu an kendi başlarındaki akbabaları kovalıyorlar😂😂

19.06.2023

valla yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Akp köy ve taşra kahvehanelerinden başladı işe. Köylere, taşralara aileler yerleştirdi, kadın günlerine misafir, tarlalara işçiler soktu. Şu anda 20 yıldır da yıkılmıyor. Bu zekadır, tebrik etmek lazım. CHP yıllardır zengin fönlü teyze partisi olmaktan kurtulamadı maalesef.

13.08.2023

Bu zeka değil, proje. Kendi yandaşları söyledi. "Bizi ABD iktidara getirdi" dedi. Sonradan kulağını çektiler geri vites yaptırdılar. Hatta doğrudan partinin başkanı daha birkaç yıl önce bop eş başkanı olduğunu söyledi (ki şu an inkar ediyor). Tüm bunlardan önce başka başka stratejistler teorisyenler zaten bunları dillendiriyorlardı...

19.06.2023

kk nın adaylığı yanlıştı ancak 2.sayfayı da açmak lazım oda milletin akıl almaz beyinsizliği eyt sorununu çözeceğim diyen kk yı dinlemediler 17 sene çalışmayı seçtiler,kk evleri bedava vereceğim bu devletin borcu dedi deprem evine 20 sene borç ödemeyi seçtiler,sığınmacılar gidecek dendi göndermeyeceğim diyeni seçtiler kendilerine rekor enflasyon yaşatanı seçtiler yeniliği ellerinin tersiyle ittiler sonra da hakaretleri yiyince gocunmasınlar

TÜM YORUMLARI OKU (13)