Kılıçdaroğlu, 'Göreceksiniz, Beyefendiyi Aşağıya İndireceğiz' Derken Tepkisiyle Gündeme Oturan Kadın!

Bir üniversiteli öğrencinin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Beyefendiyi aşağı indireceğiz' dediği sıradaki yüz ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmir'i ziyaret etti. Burada üniversiteli öğrencilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, konuşmasında "Sıra geldi ikinci etaba. İkinci etapta da göreceksiniz beyefendiyi aşağı indireceğiz. Hep beraber yapacağız bunu" ifadesini kullandı.

O sözleri sırasında ise üniversiteli bir öğrencinin tepkisi gündem oldu.

İşte o anlar:

Kaynak: TV 100

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
22.11.2019

kıza sektirmişiniz de sanki istanbulu kılıçdar aldı ya da ankarayı ya da diğer illeri. tiksiniyorum ben bu heriften. chp nin yüz karası. hiç bir işte başarılı olamadı halen daha konuşuyo. ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. hatta bi sus sktr git artık şu koltuktan bile derdim. yapıştı kaldı pezevenk. ayrıca uslup da çok yanlış. koltuktan indiricez ne demek aq eşkıya mısın sen?

23.11.2019

Chp'nin yerel seçimlerdeki başarısında bu adamın zerre katkısı olduğunu ben de düşünmüyorum. Kazandıysa adaylar bu adama rağmen kazandı. Bu adam sayesinde değil.

22.11.2019

Buket aydin da kilicdaroglu istanbul ankara mersin adana vb buyuksehirlerin hepsini alacagiz diyince inanmamisti da almistik. Hadi insallah darisi buna bu ifadeler bize ugurlu geliyor kiz iyi yapmissin 😂😂

Bu videoyu izlediğimde aklıma gelen tek şeydi. Yalnız değilmişim 🤭😂😂

23.11.2019

Bok...İndirecekmiş aşağıya bide..olum sen bu gazı nerden alıyon yaa.. hükümet yanlısı değilim ama kimse kusura bakmasın şu kemal gitsin partinin başından sülük gibi partiyi emdi bitirdi yaa..haa İmamoğlu gelirse partinin başına valla süper olur..Yani kusura bakmayında kemal gitmesse Chp sittin sene iktidara gelemez..bu ülkenin dört bir yanından bütün insanları sevdirmeniz lazım öyle İstanbul'u Ankara'yı almakla bitmiyo bu işler..

24.11.2019

Evet haklısın bizim milletin gözü kör olmuş..yapacak bir şey yok..ülkemizde geçmişten günümüze o kadar olay yaşandı ki adamlar Türkiye'de ne siyaset, ne adalet,ne de toplumsal özgürlük diye bir şey bırkamadı..valla haber kanaları desen aynı fox,atv... falan hepsi taraflı hepsi birbirinden beter..hiçbiri milletin halkın değerini düşündüğü yok..Herkes koltuk sevdalısı Kemal'inden tutunda Erdoğanı'na kadar..pkk'nin meclise soktuğu partisi HDP yıllarca doğuyu kandırdı Türk'leri Kürtleri birbirine kattılar.Diyorum ya işte hepsi birbirinden beter halkı düşündükleri yok..

TÜM YORUMLARI OKU (43)