Kılıçdaroğlu: 'Elektrik Şirketleri Saraydan Yeni Zam İçin Onay İstemişler'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında bir paylaşım yaptı. 

'Duyuyoruz ki elektrik şirketleri saraydan yeni zam oranı için onay istemişler. Erdoğan, böyle bir şeyi onaylamayı sakın aklından bile geçirme, sakın' diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

'Bırakın zammı, iktidarın elektrik faturasında halka destek vermesi gerekir. Ya fatura inmeli ya halka destek verilmeli. Eğer bu soygun devam ederse biz halkımızla birlikte kararımızı verip, bu şirketlere ve faturalarına karşı adımlarımızı atacağız.'

Popüler İçerikler

Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
28.08.2021

Tehditler savuracağına ne yapacaksan yapsana arkadaş. Şu an zaten yeteri kadar yüksek değil mi faturalar? Bu milletin ağlamak sızlamak dışında yaptığı bir şey yok, ödeyecek parası olduğu sürece de rahatından taviz vermez, o yüzden halka pek güvenme bence. Bu millette azıcık tepki gösterme gücü olsa şimdiye kadar boykot, faturaları ödememe, toplu dava açma gibi eylemleri yapardı zaten. Onun yerine "geçen ay bu kadar geldiydi, bu ay şu kadar geldi, allah belanızı versin" diye dert yanıyorlar, sanki birilerinin çok umurundaymış gibi. Ben şahsen balkona güneş enerjisi sistemi kurup mümkün olduğunca şebekeden bağımsızlığımı ilan etmeyi planlıyorum. Amorti edip etmemesi çok sorun değil, TRT ve bu soyguncu şirketlere mümkün olduğunca az yedirmek amaç.

28.08.2021

Niye protesto edeyim ki? Çoluğum yok çocuğum yok, param da var. Böyle zırvalara alkış tutmanızı, ağlayıp sızlamalarınızı görünce sinirime dokunuyor, o yüzden yazıyorum kendimi tutamayıp, yoksa s.kimde bile değil, sürünün. Ben paramı bunlara yedirmemek için zaten elimden geleni yapıyorum, protestoyla bir s.kim olmaz, sizin kaskafanızın almadığı da bu zaten. Ama böyle giderse bir dahaki seçimde icabında akp ye oy atıcam ki iyice becersinler siz şak şakçıları.

28.08.2021

Boş konuşacağınıza indirim sağlayın. Evde bir tek sürekli buzdolabı çalışıyor. Televizyon izlemeyiz. Ütü, çamaşır makinesi var. Tabi ki her gün kullanılmıyor. Akşamları da karanlıkta kalmayalım diye ışığı açıyoruz. Gelen fatura aylık 270 lira.

28.08.2021

Aklından geçirmesi mi kaldı 1500-2000 fatura geliyo antalyada.. Milletin anasını siktiler daha hala aklından bile geçirmeymiş.. İktidarı ayrı muhalefeti ayrı işiniz gücünüz show amk!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ