Kılıçdaroğlu Davet Etti: 6 Muhalefet Partisinin Lideri İlk Defa Bir Araya Gelecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine altı muhalefet partisinin lideri 12 Şubat Cumartesi günü çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

BBC Türkçe'nin haberine göre,CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

Kamuoyuna duyurulma tarihi belirlenecek

CHP kaynaklarının verdiği bilgiye göre bu buluşma, hem 'güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışması'nın kamuoyuna duyurulma takvimi hem de seçimlere dönük bundan sonra izlenecek yol haritasının ele alınacağı ilk toplantı olacak.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
05.02.2022

Bakın görün AKP HDP ile anlaşacak sonra HDP ye terörist diyenler HDP övmeye başlayacaklar çok pis tufaya geldiniz haberiniz olsun

05.02.2022

peki bu olmadan bile hdpye terörist diyemeyenler ne olacak?

05.02.2022

HDP asla akepe ile saf tutmaz.liderini ceza evinde sürgün eden halkinin iradesini yok sayan belediyesinde rant elden ziyniyetle asla yan yana gelmez. Zaten muhalefetin kuralını HDP yapiyor.

05.02.2022

Demirtası hapse atan bizzat hdp o yüzden gayet tabi de iş birliği yaparlar.

05.02.2022

Hdpliler bakın görün Hdpye davet yok arttık batıda chp veya iyi partiye oy vermeyelim onlar akp gerilesin diye doğuda hdpyi desteklemiyorlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ