Onedio Logo

Kılıçdaroğlu Cumhur İttifakı'nın 3. Ortağını Açıkladı: 'AK Parti, MHP ve Yer Altı Dünyasının Kirli İsimleri'

Kapak Görseli

Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor. Kılıçdaroğlu, 'Yer altı dünyasının çeteleri karşımıza çıkmaya başladı. Cumhur İttifakı'nın üçüncü ortağı çıktı; AK Parti, MHP, yer altı dünyasının çeteleri' dedi.

null Görseli

"Beşli çeteden yakınırken şimdi yeraltı dünyasının çeteleri karşımıza çıktı"

"Beşli çeteden yakınırken şimdi yeraltı dünyasının çeteleri karşımıza çıktı" Görseli

Konuşmasında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamarıyla birlikte, 'Mafya devleti' eleştirilerine değinen Kılıçdaroğlu, 'Beşli çeteden yakınırken şimdi yeraltı dünyasının çeteleri karşımıza çıktı, koskoca Türkiye Cumhuriyeti devleti, nasıl olur da yeraltı çeteleriyle kol kola gezer?' dedi. Cumhur İttifakı'nın üçüncü ortağının ortaya çıktığını söyleyen Kılıçdaroğlu, 'AK Parti, MHP, yer altı dünyasının çeteleri' diye konuştu.

"IBAN numarası açıp vatandaştan para topladılar"

"IBAN numarası açıp vatandaştan para topladılar" Görseli

Diğer ülkeler gibi pandemi döneminde vatandaşa hibe verilmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, 'Karşılıksız yardım yapacağına, IBAN numarası açıp vatandaştan para topladılar. Dünyanın hiç bir yerinde olmayan bir uygulama. Hani Türkiye zengin bir ülkeydi, hani kasalarımız tıka basa doluydu?' diyen CHP Genel Başkanı, 'Vatadanşalarımız bunları görüyor' dedi.

Pandemi döneminde 107 bin hanenin elektriği kesildi diyen Kılıçdaroğlu, 'Pandemi döneminde 107 bin hanenin elektriğini kesmek nedir?' diyerek tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sahte Mezunlar Listesi: Sahte Diploma Soruşturmasında İsimler Deşifre Oldu
Sahte Mezunlar Listesi: Sahte Diploma Soruşturmasında İsimler Deşifre Oldu
"Sisi" Lakaplı Seyhan Soylu'dan Şok Aşk İtirafı: Cübbeli Ahmet Hayatta En Çok İstediği Şeymiş!
"Sisi" Lakaplı Seyhan Soylu'dan Şok Aşk İtirafı: Cübbeli Ahmet Hayatta En Çok İstediği Şeymiş!
Keklikler Kene Yemiyormuş: Kekliklerin Kene Popülasyonunu Artırdığı İddia Edildi
Keklikler Kene Yemiyormuş: Kekliklerin Kene Popülasyonunu Artırdığı İddia Edildi
YORUMLAR
19.05.2021

Ne büyük açıklama .biz nasıl farkedemedik yaa?bir boka yaramiyorsunuz. Anca laf sokma,altı boş 'Bak aciklarim'santajlari.bu lanetin bu kadar kök salmasindaki en büyük sebeplerinde biri de sizin basiretsizliginiz ve cesaretsizliğinizdir.topunuza lanet olsun.hepinizi toplasak bir erkAn Baş barış atay etmezsiniz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ