Kılıçdaroğlu: 'Can ve Erdem'in Davasına Gizlilik Kararı Hukuka Darbedir'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül'ün davasına ilişkin Twıtter hesabından yaptığı açıklamada, 'Siz gizlediğinizi zannederken, tüm dünya kirli işlerinizi daha net görüyor. Can ve Erdem'in davasına gizlilik kararı hukuka darbedir' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Erdoğan ve MİT davaya müdahil oldu

MİT TIR’ları haberleri nedeniyle tutuklanıp Anayasa Mahkemesi’nin ‘hak ihlali’ gerekçesiyle tahliye ettiği Dündar ve Gül’ün ‘casusluk’ suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MİT davaya müdahil olmuştu.

Can Dündar ve Erdem Gül'ün Yargılandığı İlk Duruşmada Neler Yaşandı?

Duruşmada izleyicilere izin verilmezken, davaya gizlilik kararı da getirilmişti. Vekillerin salonu boşaltmaması üzerine duruşma 1 Nisan’a ertelenmişti.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.03.2016

meziyet ve haysiyet olmayınca ikiye bölünmüş partisini ayakta bile tutamıyor şerefsiz karaktersiz herif (tarihinde ilk defa küfür ediyorum buna) , yarısı nato yasası için şerefini siyonizm emperyalizmine teslim etmiş türk den başka bütün ırkları toplayan yaratıklar, diğer yarısıda deniz baykal gibi doğu perinçek karakterinde hiç olmazsa abd ye batıya sömürgeye silah baronlarına karşı savaşan dik duran insanlar, götoğlanı önce M.Kemal in çizgisine geç sonra devlet yapısını eleştir.

25.03.2016

Şu hükümetin yaptığı 1 tane doğru iş yok sana göre. acuk birlikten beraberlikten bahset pampa :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ