Kılıçdaroğlu 'Büyükşehirleri Kazanacağız' Dedi, Buket Aydın Gülerek Yanıt Verdi: 'Bugün Formunuzdasınız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam Kanal D ekranlarında Buket Aydın'ın konuğu oldu. CHP lideri, Aydın'ın gündeme dair sorularını yanıtladı. Aydın, yerel seçimde büyükşehirleri kazanamama ihtimali üzerine bir soru yöneltirken, Kılıçdaroğlu araya girerek, İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Mersin gibi büyükşehirleri alacaklarını dile getirdi. 

Klılçdaroğu'nun bu ifadeleri karşısında Buket Aydın'ın gülerek 'Bugün formunuzdasınız' demesi dikkat çekti.

İşte o anlar 📹

Buket Aydın'ın kahkahaları sosyal medyada gündem oldu...

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR

Satılık medyanın satılık ruhsuz robotu...

09.03.2019

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; Tayyip Erdoğan ölümsüz değil. Elbet bir gün ölecek ve ranttan başka hiçbir davası olmayan akp nin TBMM'de esamesi bile okunmayacak. İşte o zaman nasıl kendileri fetö ile birlik olup Ergenekon adı altında Kemalist askerileri yargıladı, daha sonra mhp ile bir olup fetöcüleri yargıladıysa gün gelecek muhalefet birleşip onu yargılayacak. O zaman bu kadın ve türevleri en hızlı dönen kesim olacak emin olun. Ama o zaman insanlar bu aptalları unutmamalı ve onlara prim vermemeli. Sophie Scholl'ün sözleri ile tamamlıyorum; "Yakında, bizim durduğumuz yerde siz duruyor olacaksınız..."

09.03.2019

Yarın chp iktidara gelsin bunların hepsi çil yavrusu gibi dağılır buseferde chp ye yaranmaya çalışır dostum. Bunların fıtratı böyle.

09.03.2019

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başarısız olması Buket Aydın denen gazeteci bozuntusuna bu saygısızlığı yapma hakkını vermez. Birazcık yiyorsa diktatörün karşısında yapsın şu hareketi. Ne günlere kaldık. Korku cumhuriyetinde yaşıyoruz resmen

TÜM YORUMLARI OKU (103)