Kılıçdaroğlu: 'Bu Darbeci Kötülüğü Yeneceğiz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı davada 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak cezası verildi. 

Almanya'da bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yayımladığı videolu mesajla mahkemenin kararına sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklenen CHP lideri 'Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki, bu ülkede artık darbeci de Saraydır, yasakçı da Saraydır! Öyle de muamele göreceklerdir' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

'Bugün hukukun, adaletin katline şahitlik ediyoruz. Bugün aklını ve vicdanını kiralamış insanlara şahitlik ediyoruz. 6 yaşında sistematik tecavüze uğrayan bir çocuğumuzun faillerini bile gözaltına almayan, iki sene boyunca görmezden gelenler bugün Ekrem İmamoğlu'nu 2 ay 7 yıl 15 gün hapis cezası ve siyasi yasakla yıldırmaya çalışıyorlar. 28 Şubatçılar artık sarayın içerisindedir. Saray artık 28 Şubat zihniyetinin ta kendisidir. Bu darbeci, yasakçı zihniyetiniz batsın sizin. Unuttuğunuz bir şey var. Hiçbir CHP'li zorbalar karşısında sinmez, geri adım atmaz. Göreceksiniz, öğreneceksiniz bunu.

Biz ant içtik ve 'Ülkeyi bu karanlıktan çıkaracağız' dedik. Bu karanlığı yenmek yetmez. Bir daha geri gelmemek üzere tarihin çöp sepetine atacağız. Şu anda Almanya programımı keserek Berlin'den İstanbul'a yola çıkıyorum. Moralinizi bozmayın. Hak galip gelecek, sonunda halk galip gelecek. Milletime söz veriyorum ki bu sefil, darbeci, organize kötülüğü yeneceğiz. Emin olun yeneceğiz.'

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
YORUMLAR
14.12.2022

akp seçimi kazanmaktaki son ümidini de bu kararla çöpe atmış oluyor. artık olacaklar belli. parti dağılacak kimileri yargılanacak kimileri yargılanmadan takılacak kimileri kaçacak. 1 2 sene gibi bir süre içerisinde akp diye bir şey kalmayacak. çok yazık, çok salakça. 20 sene toplum mühendisliğini çok iyi başarmış bir parti istanbul seçimlerinden bir ders çıkarmamış yaptıkları hataları hatalarıyla süslediler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ