Kılıçdaroğlu: 'Beni Hapse Attıracakmış, Hodri Meydan!'

Hakkında hazırlanan fezleke Meclis'e gönderilen Kemal Kılıçdaroğlu, kendisinin hapse atılmak istendiğini belirterek “Hodri meydan” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında hazırlanan fezleke, geçtiğimiz günlerde Meclis’e gönderilmişti. Dokunulmazlığı kaldırılması talep edilen CHP liderine ‘cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçlamasıyla 4 yıla kadar hapis istendiği ortaya çıkmıştı.

Twitter hesabından konuyla ilgili bir video paylaşan CHP lideri, paylaşımına 'Beni hapse attıracakmış, bir an tereddüt edersem namerdim! Türkiye'nin hafızasında bir gün solacaksın Erdoğan ve bunun için ödenecek ne bedel varsa başım üstüne. Hodri meydan!' notunu düştü.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Videosunda gençlere ve Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu'Hapse atmak istiyorlar beni, bilmenizi istiyorlar bunu çünkü korkmanızı istiyorlar. Sevgili gençler, bir taneniz bile bu tehditler nedeniyle artık bu ülkede yaşanmaz derse varsa bir hakkım helal etmem bilesiniz. Bu ülkede yaşanır, bu ülkede çok güzel yaşanacak gençler. Sana gelince Erdoğan, sana iki çift lafım var. Sen bana ne yapabilirsin? Sen ve senin avanelerin bana ne yapmadınız ki bundan sonra yapacaklarından korkalım. Şimdi durma, hemen kaldıralım dokunulmazlığımı, birlikte yapalım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hadi oradan!' dedi.

Kılıçdaroğlu Dahil 20 Milletvekilinin Dokunulmazlık Dosyaları Meclis'e Sunuldu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın Test Sonucu Pozitif Çıktı
Resmi Vize Açıklamaları Geldi: Türk Pasaportu ile Bir Ülke Daha Vizesiz Oldu
YORUMLAR
03.07.2021

Lütfen cumhurbaskani adayi olma

04.07.2021

konuyla ne alakası var amk.

Pasif Kullanıcı
03.07.2021

nazi ile rahip hikayesindeki rahiptiniz hep olay bigün size dönecekti zaten. neyse olurda milletvekilliği düşürülürse sokaklara çıkmayın chpliler koz vermeyin akpye:)

Bu bir darbe olur, diktatör müsveddesi Teyip

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ