Kılıçdaroğlu AFAD Raporunu Paylaştı: ‘Benim de Kader Planım da Bu Varmış’

Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz yılın kasım ayında Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğünde depremin ardından AFAD’ın hazırladığı raporu paylaştı.

“Raporda koordinasyon hazırlanmadı, toplanma alanı yanlış seçildi, yardımlar geç geldi, çadır takibi yapamadık, görevli personelin takibi yapılmadı, koordinasyon oluşturulamadı, yemek dağıtımında sorun yaşandı, afet nakliye personeli 2 gün sonra geldi, düzgün bir zarar tespit raporu oluşturulmadı, öğretmen ve imamlardan ekip kuruldu diyor.”

“Onurlu bürokratları bunları yazmış. Ben nasıl susayım. Siyaset üstü mü diyeyim, kader planı mı diyeyim?”

“Deprem çok büyüktü ama depremden çok büyük olan koordinasyonluktu. Oluşan can kaybımızın büyüklüğü yetersizliktendir. Erdoğan seninle sonuna kadar mücadele edeceğiz bizim de kader planımızda bu varmış.”

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu: ‘Gelsinler Tutuklasınlar’

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
09.02.2023

gökleerdeeğğnn gelen bir karar,bir kadeeğr planı var Recep emmi. artık pensilvanya'ya mı yerleşirsin, Mekke'de deve mi otlatırsın. hoşçakal iban Recep, seni hiç unutmiicaz

09.02.2023

keşke unutabilsek de verdiği zaiyat çok

09.02.2023

Elbistan'dan Akrabalar bugün İstanbul'a vardilar. Taziye için aradım 1 saate yakın konuştum. İnanın durum çok vahim suan medyaya yansımayan o kadar olay varki 2 gün kimse gelmeyince cenazeleri tırnakları ile eşerek çıkarmışlar.Talana gelen suriyeliler , Hirsizlar neler,neler hepsi er yada geç ortaya çıkacak

09.02.2023

Siyaset yapmıyor ki adam acımızı sararken yeni acılarımız olmasın diye uyarıyor. O yaşta gidip taş taşıyacaksa cb de gitsin taşısın. Adam tüm ekibi kurdu görevlendirdikleri çalışıyor daha ne yapsın. Allah aşkına adam muhalefet neye yetkisi varda ne yapsın. Tüm ülkelerde muhalefet sadece yapılanları gösterir. Size de kavga etse suç sussa suç. Adam ne yapsa yaranamadı bee.

TÜM YORUMLARI OKU (12)