Kılıçdaroğlu Açıkladı: İstifa Edecek mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruya, 'MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız' yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden ve TBMM seçimlerinde de istediği sonucu alamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa edip etmeyeceği sorusuna yanıt verdi. 

Halk TV'den Fikret Bila'ya konuşan KılıçdaroğluCHP çok köklü bir parti. CHP’de her düşünce rahatlıkla dillendirilir, tartışılır ve bu süreç sonunda partinin yetkili kuralları karar verir. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız' dedi.

"İmamoğlu ile hiçbir sorunumuz yok"

Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla Genel Merkez Yönetimi arasında bir tartışma olup olmadığına ilişkin soruya da “Hiçbir bir sorun yok. Hiçbir gerginlik yok. Hep birlikte konuşup, değerlendirip yol haritamızı belirleyeceğiz” yanıtını verdi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
01.06.2023

Faturayı sadece kk'na kesmeyi doğru bulmuyorum onca şeye rağmen yine iyi oy oranı aldı tmm yanlış strateji olabilir ama aday kim olsaydı sonuç aynı olacaktı. İmamoğlu'na direkt yasak koyarlar genel başkanlık gibi bir adım atilirsa Mansur başkan desek e onun da yaşı malum..

01.06.2023

Kimi koyarsan koy, reis göçmeden başkası zor gelir 😟 tescillendi işte, hepimiz tarihe şahitlik ettik şaşkın bir şekilde.

01.06.2023

diktatör bay bay kemal istifa etmez koltuğa yapışmış 😂😂😂

01.06.2023

diktatör mü??? şuan baştaki diktatör esas nerede diktatörlüğünü gördün afedersin?

Pasif Kullanıcı
01.06.2023

HDPKK nın desteğini alırız gelecek deva saadet de var ohhh oradan da muhafazakarların oyunu aldık mı %60 la seçimi kazanırız diye çıktıkları kağıt üzerinde ki varsayımlar sandıkta ters tepti ve şuan konuşulan şey ise istifa etmesi, İlkkan ın da dediği gibi hayat her zaman arzularımızı ve beklentilerimizi karşılamıyor

01.06.2023

Ulan aynı bokun lacivertisiniz ne anlatıyorsunuz cidden? Senin seçimdeki kaderini senin ülkende yaşamayan Türk vatandaşları + Ülkedeki Yüzbinlerce Suriyeli ve diğer mülteciler + Bu ülkeden ev alıp ülke ile zerre alakası olmayan tipler belirlemiş halen vik vik konuşuyorsunuz. Devletin tüm imkanlarını kullanırken, tüm kurumlar, kolluk kuvvetleri, basın - medya size çalışırken, itiraflı Montaj videolar ile toplumu zehirlerken fark ortada. Utanmıyorsunuz değil mi halen zafer kazanmış gibi konuşmaya? Hayır ben sizin yerinizde olsam tamam sevinirdim ekmeğimizden olmadık diye ama bu artık arsızlık be koçum. Ayrıca %60 diyen gerizekalı ve sosyoloji - matematik özürlüdür. Ben kazanırsa bile 52-48 olur demiştim tabi bu kadar iğrençliği hesaba katamadık.

TÜM YORUMLARI OKU (89)