Kılıçdaroğlu 28 Şubat’ta, 28 Başörtülü Kadınla Bir Araya Gelecek

6 muhalefet partinin liderinin Ankara-Bilkent Otel’de ortak mutabakat metnini açıklayacağı gün olan 28 Şubat için yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP lider Kılıçdaroğlu'nun aynı gün 28 başörtülü kadınla buluşacağı belirtildi.

Medyascope muhabiri Sema Kızılarslan’ın edindiği bilgilere göre 28 Şubat Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 başörtülü kadınla bir araya gelecek. Edinilen bilgiye göre buluşma İstanbul’da yapılacak. CHP’li yetkililer Kılıçdaroğlu’nun kadınlarla buluşmasını doğruladı ancak saat ve şehir bilgisi vermeyeceklerini söyledi. Görüşmenin basına kapalı olacağı da edinilen bilgiler arasında.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında helalleşme çağrısında bulunmuş, “28 Şubatçılar’ın açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz. İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz” demişti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 27 Şubat Pazar günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek Prof. Dr. Necmettin Erbakan anmasına katılması, 28 Şubat Pazartesi sabahı ise 28 kadın ile buluşması bekleniyor.

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
YORUMLAR
22.02.2022

bu ne şimdi Martın 31'de 31 erkekle toplaşıp 31mi çekecek ?

22.02.2022

Bu kararları neye, kime , neden ve nasıl aldığını biri sorgulamalı. Bir muhalefet partisinin bu kadar komik ve aptalca kararları alması ülkenin ne halde olduğunu gösteriyor. Her zaman söylerim bu akp bu durumda ise bir payda muhalefet partisinde. Ayrıca bende çocuk iken her ayın günlerini takip eder 5'i ise 5 tane napoliten çikolata yerdim. :)

22.02.2022

Çok manalı bir mesaj!!! Şu saatten sonra herkes ayağını denk almalı artık

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ