Kiğılı Takım Elbiseleri ile Yeni Yıl Davetlerinde En Cool Siz Olun

Bu seneki yeni yıl davetleri için hanımlar ne giyeceğini kara kara düşüne dursun, centilmen beylerin tercihi bizce şimdiden belli. Tabii ki Kiğılı’nın birbirinden şık takım elbiseleri ve spor giyim ürünlerinden bahsediyoruz! 

Yalnız, erkeklerin hatırı sayılır bir kısmının hala yeni yıl için kombin fikirleri aradığı gözümüzden kaçmadı. Biz de gördüğümüz en havalı beyleri bir süre takip edelim dedik. Klasik şıklıktan ödün vermeyenlerden tutun da rahatına en düşkün erkeklere kadar hepsinin bir bir izini sürdük.

Yanlış anlaşılmasın, bu iz sürme telaşının hepsi size yeni yıl için erkek stil önerileri hazırlayalım diyeydi… :)

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

2022’ye Kiğılı şıklığı ile imza atın!

Araştırmacı gazetecilik maceramızın sonunda bilin bakalım ne fark ettik? Evet, neredeyse tüm cool erkeklerin elinde bir Kiğılı poşeti… Dedik ki o zaman Kiğılı’nın kış koleksiyonunda yeni yıl davetleri için de nokta atışı bir sürü parça vardır. E, haliyle yanılmadık… Kiğılı’nın takım elbise modellerine ayrı, oduncu gömleği modellerine ayrı, erkek aksesuarlarına ise apayrı âşık olduk. Öyleyse şimdi, bu aşkı sizlerle de paylaşma zamanı! 

Bu seneki erkek yılbaşı stil önerileri bizden, davetlerde ortalığın tozunu dumana katması sizden…

1. Özgüvenini coşturmak isteyenler için siyah slim fit takım elbise

2022’ye yemekli veya kokteyl tarzı bir mekânda girecekseniz, bizce tercihinizi siyah slim fit takım elbiseden yana yapmalısınız! Hele bir de içinde beyaz gömlek varsa, hanımlar sizden gözünü alamayabilir. Ne de olsa omuzlarınız, belki de hiç olmadığı kadar üçgen görünen vücudunuzun en üstünde genişliğiyle göz dolduracak! Aman, başı bağlı beyler biraz dikkat etsin! Sonra başımıza iş açmayalım değil mi?

2. Yeni yıl ruhunu centilmence yansıtmak isteyenler için lacivert takım elbise

Lacivert, erkeklere açık ara en çok yakışan renklerden biri! Yeni yıla şık bir davette girecekseniz, Kiğılı’nın slim fit kalıp koyu lacivert takım elbise modeli sizin için birebir! “E hani yeni yıl ruhu?” diyenler sıkı dursun. Takımın içine giymek için beyaz gömlek, lacivert papyon ve lacivert-bordo baklava desenli pantolon askısını da hallettiniz mi tamamdır. 2022’ye en şık girecek beyefendi şimdiden sizsiniz!

3. Grinin çekiciliğinden vazgeçemeyen beyler için kareli slim fit takım elbise karizması

Sırada, gri takım elbiseleri orta yaş grubuyla bağdaştıranları utandıracak bir stil önerisi var. O da Kiğılı’nın klasik ve şık tasarımlarıyla hayat bulan slim fit yünlü kareli takım elbisesi! İskarpinlerden sneaker’lara kadar tüm ayakkabılara uyumlu bu füme takım elbise, açık gri ile kiremit turuncusu incecik çizgilerle oldukça zarif ve enerjik bir görünüme kavuşuyor. Yeni yıl için bu takım elbiseyi açık mavi gömlek ve açık bordo saten mendille birlikte kullanmayı tercih edebilirsiniz.

4. Yeni yıl yemek daveti için bir taşla iki kuş önerisi: Smokin

Erkekler, biz kadınlar gibi her özel gün için ayrı ayrı alışveriş yapmayı pek sevmiyor. Hatta fırsat buldukça damatlık takımlarını tekrar tekrar giydikleri de bilinen bir gerçek. Peki hem yaza planladığınız düğününüzün hem de katılacağınız dev yeni yıl organizasyonunun alışverişini aynı anda aradan çıkarmak nasıl fikir? Şıklığıyla düşman çatlatan, sadeliğiyle ise her davete uyum sağlayan slim fit smokin bunun için tam da aradığınız seçenek olabilir.

5. Hazır havalar da soğukken… İç Isıtan yelekli takım elbise modelleri

Evet, çok klasik ama çok da çekici! Yelekler, bizce erkek takım elbiselerin olmazsa olmazı! Yelekli kombinleri sadece damatlık takımlarla özdeşleştirenler bir daha düşünsün. Kiğılı’da çok şık bir yelekli kombinli kareli takım elbise gördük. Mankenin içine bir de puantiyeli lacivert gömlek giydirmişler ki, tarzının muhteşemliğini ne siz sorun ne de biz söyleyelim! Vücudunu hem fit gösterip hem de soğuktan korumak isteyen stil tutkunları bir göz atsın deriz.

6. Geceye sakin başlayıp hareketli bitirecekler için spor takım elbise ve tişört şıklığı

Kiğılı’nın kışa özel yünlü kumaştan ürettiği slim fit çizgili spor takım elbise rengiyle, kalıbıyla; kısacası her detayıyla bizi bizden aldı! Beyaz spor ayakkabılarınızı şimdiden bir güzel temizleyin. Ayrıca, bisiklet yaka beyaz tişörtünüzde de tek bir kırışıklık olmasın. Çünkü bu şık takım elbise için üstünüzdeki geri kalan her şeyin bakımlı ve temiz görünmesi çok önemli. Gerçi gecenin sonuna kadar aynı özeni koruyabilir misiniz, bilemiyoruz.

Kot gömlekle klasik kahverengi ceketi ilk kim denemiş bilmiyoruz ama kendisine buradan teşekkürlerimizi ve saygılarımızı göndermeliyiz. Çünkü bu ikili tam anlamıyla ha-ri-ka! Üstelik yeni yıl yemek davetleri için de rahat ve şık stil arayışında olanlar için birebir… Erkek gömlek kategorisindeki slim fit denim gömleği gördüğümüz anda, kahve ceket arayışına girmemiz boşa değildi yani! Tabii söz konusu Kiğılı olunca, bu gömleği tüm şıklığıyla tamamlayacak ceketi bulmamız da çok uzun sürmedi.

8. Yeni yıla açık havada girecekler için triko kazak ve örme gömlek ikilisi

Triko gömlek ikilisinin çabasız şıklığından dolayı, kadınlar olarak siz erkekleri kıskanmamamız elde değil. Biz şık olalım diye onca uğraşırken siz gömleğin üstüne bir kazak geçiriyorsunuz ve hop, tamamdır. Oh ne âlâ! Ama ne yalan söyleyelim, triko kazak içine gömlek giyince ayrı bir şık oluyorsunuz doğrusu. Bordo triko kazak ve koyu yeşil örme gömlek ise bu ikiliye yeni yıl teması kazandırmak için bizce en uygun seçenekler…

9. Ev davetleri için şıklığı rahatlıkla buluşturan bir klasik: Oduncu gömlek

Erkek oduncu gömleklerini biz kadınlar bile bulduğumuz anda sırtımıza geçirmeden asla duramıyoruz! Hatta ispiyonlamak gibi olmasın ama içimizden bazıları erkek arkadaşının gömleğini hala geri vermedi. O yüzden yeni yıl için şimdi size önereceğimiz oduncu gömleğini tercih edecekseniz, üstünüzden çıkarmamaya ya da kimsenin göz koymayacağı bir yere asmaya dikkat edin. Çünkü kışa ve bilhassa da yeni yıl temasına uyumlu klasik koyu kırmızı ve siyah oduncu gömlek bizim özellikle favorimiz.

10. Buram buram entelektüelite: Balıkçı yaka kazak ve ekose ceket <3

Biz kadınların balıkçı yaka kazak aşkını sanıyoruz ki anlatmaya gerek yok. Erkeklere anında Sorbonne’dan yeni dönmüşçesine entelektüel bir hava kazandıran bu parça, ekose ceketlerle de eşsiz bir şıklığa kavuşuyor. Yılbaşı için bizim önerimiz ise Kiğılı’nın her sezon trendi olan koyu bordo balıkçı yaka kazağı ile lacivert ekoseli rahat kalıp ceketi… Gözünüz kartal gibi görse bile bu kombini numarasız bir gözlükle tamamlamak isteyebilirsiniz. Hatta bizce isteyin.

11. “Yeni yıl bana uyum sağlasın.” diyen erkekler için kot pantolon ve sweatshirt rahatlığı

Genellikle spor giyinen erkeklerin yeni yıl akşamında da tercihini kot pantolondan ve kapüşonlu sweatshirtten yana yapacağını az çok kestirebiliyoruz. Yine de artık, diz izi yapmış eski pantolonlarınızı bir kenara bırakmayı düşünebilirsiniz. Bunun için size 2022 boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz yeni bir önerimiz var: Kiğılı koyu lacivert slim fit denim pantolon… Üstüne de koyu renk kotlara çok yakışan tarçın renkli sweatshirt’ü tercih edebilirsiniz.

Tercihiniz ister klasik ister casual isterseniz de spor giyim olsun. Konu yeni bir yıl olunca kırmızı detaylar olmazsa olmaz! Kiğılı’da ise kravat ve mendillerden pantolon askılarına, triko kazaklardan süper havalı kapüşonlu sweatshirt’lere kadar kırmızı renkli pek çok ürün var. Bu birbirinden çekici parçalar, yılbaşında stilinize kırmızı ile hareket katmaya kesinlikle değer…

13. Bonus: Kiğılı’nın erkeklere özel hediyelik setleri ile sevdiklerinize de şık jestler yapın!

Erkeklere hediye almanın hep zor olduğu söylenir. Ama Kiğılı’nın hediyelik setlerine göz atınca hiç de öyle görünmüyor! Gerçi aralarında seçim yapmanın ne denli zor olabileceği düşünülürse, bunu söyleyenlere bir nebze olsun hak vermek mümkün. Kemer-cüzdan-kartlık, kravat-mendil-bileklik, kravat-cüzdan-kol düğmesi… Kiğılı’da, hediye alacağınız beyefendinin stiline göre bulabileceğiniz çeşit çeşit hediye seçeneği var.

Bu seneki yeni yıl geceniz, eğlencesi ile umarız sizin için unutulmaz olur. Yeni yılınız kutlu, şıklığınız daim olsun!  :) 

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!