Kiev'de Futbol Değil, Hakem Katliamı Vardı! Hakeme İsyan Eden Beşiktaş Taraftarı Takımına Sahip Çıktı

Beşiktaş, şampiyonlar liginde Dinamo Kiev'e şok skorla 6-0 mağlup olarak şampiyonlar ligine veda etti. Verdiği kararlarla Beşiktaş'ın mağlubiyetinde büyük rol oynayan İskoç hakeme tepkiler yağdıran Beşiktaş taraftarları takımına ise sahip çıktı.

İşte sosyal medya tepkileri;

1.

burakc03

2.

ahmetcakar1

3.

kabasimsek

4.

Besiktask_Ruhu

5.

KendiniArayan

6.

KuzeyGuneyReplk

7.

AOG_Yeniden

8.

SafakSina1903

9.

ELPatronZeljko

10.

Besiktasin_sesi

11.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

12.

semtinmuhabiri

13.

Muratozen1903

14.

Recep2Cetin

15.

Besiktas_Neferi

16.

alppehlivan1

17.

cansunali29

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
06.12.2016

Sevinmek için sevmedik biz seni, sen yenilmişsin umrumda değil ki, Şeref'tir bu yolda senle yürümek, hep kol kola, bir gün değil her gün BEŞİKTAŞ!

Dün aynı şeyler Fenerbahçe'ye yapılırken hepsi oh çekiyordu, n'oldu şimdi? Ben oh çekmiyorum bu çok acı bir tablo kader maçlarına çıkan Türk takımlarının emeği hakemler tarafından çalınıyor, birbirimize gülmek yerine böyle olaylara omuz omuza tepki göstermeliyiz.

Pasif Kullanıcı
07.12.2016

İskoçyalı pezevenk, Türk düşmanı orospu çocuğu. Turist olarak bile gelmesin bu Avrupalılar ülkemize ben soğudum hepsinden. Ne Rus, ne Alman, ne Ukraynalı, ne İngiliz, ne Fransız gelmesinler ülkemize! Tamam aşırı tepki verdiğimi sanıyorsunuz ama başkalarının başımıza sıçmasına ne zaman son vereceğiz. Bu ülkedeki 5 yıldızlı otellerde artık bizim tatil etme sıramız geldi! Turizmci ya YERLİYİ SEVECEK YA SEVECEK! Yerli turisti istemeyen işletmeci siktir olsun gitsin bu ülkeden. 80 milyon insanız, en az 25 milyon turist var aramızda. Eee bu ezik amk AKP'si daha onun bunun kıçını yalamaya niye gidiyor? AB'nin'de amk Rusya'nında, Arablarında. Tamam ticaret yap, mal al sat ama onun bunun çocuğuna hizmet etmek yerine kendi insanına SAYGI göster, kendi insanına hizmet et! Birde Dolar, Avro kullanmayın demeleri yok mu! Bodrum'da, Marmaris'te kim kullanıyor TL amk çomarları! Ülkede vatandaşa saygı olsa zaten TL kullanılır ama yok! Eee kendine saygısı olmayan bir ülkeyide amk hakemleri her türlü haksızlığı yapar çünkü TC'nin bi bok yapmayacaklarını biliyorlar. Tıpki Brüksel'deki PKK sergisini açtıkları gibi, aynı saygısızlığı ve iki yüzlülüğü sahalarda da gösteriyorlar!

TÜM YORUMLARI OKU (41)