Kibrit Kutusuna İhtiyaç Duymadan Sadece Kibritlerle Ateş Nasıl Yakılır?

Kibrit kutusunun üzerindeki sürtünmeyle kibriti yakmaya yarayan şey her zaman kibriti yakamayabiliyor. Islak veya aşırı kullanım sonucu işlevsiz kalan kısım olmadan da kibritinizi bu yöntemle yakabilirsiniz.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.04.2016

Biz kibrit yakmayı Clint abimizden öğrendik yabancı kibritlerin çoğu nere sürtsen yanıyo bizim kav da cama surterek yakılabiliyo bi sigara için 5 çöp yaktı dürzü israf israf tek çöp kalırsa kıçına sürter artık nelere yorum yapıyorum artık aylak bakkal oldum hassas terazisi olan varmı

29.04.2016

13-14 yaşında sigaraya yeni başladığımızda yapardık. bilmeyenler de ağzı açık bakardı nasıl yaptın diye. sigaranın filtresini kırıp alırsın. sonra kağıdını sıyırırsın. filtreyi ayakkabının topuğunun içe bakan kısmına koyup kibritle yakarsın. tam sönmek üzereyken kibrit kutusunun kav kısmını yanan filtreye bastırırsın. o kısım topuğuna yapışır. sonra filmlerdeki gibi kibrit çöpünü topuğuna sürtüp yakarsın. millete havanı atarsın.

ortada 4 tane kibrit çöpü varsa mutlaka kibrit kutusuda vardır...heee kutunun yakma yeri bitecek kadar kullanıldıysa zaten kibrit çöpüde kalmamıştır.bu kadar gereksiz bi video görmemiştim şimdiye kadar:)

29.04.2016

Bu kadar megabyte harcamak yerine "bir kibriti ötekilere sürterek yakabilirsiniz" yazsaydınız hem konuyu anlatmış olurdunuz hem de bütün işi 45 byte'ta yapar, zamanı da harcamazdınız...

TÜM YORUMLARI OKU (10)