Kibariye'nin Yokluk ve İhanet Dolu Hayatına Dair Herkesin Bilmediği Bu Detaylar Sizi Şaşırtacak

Kibariye Türkiye'nin en önemli seslerinden biri şüphesiz. Ama onun hayat hikayesi, sesinden çok daha etkileyici belki. Yokluk, sefalet, ihanet ve azim dolu hayatıyla işte karşınızda Kiboş...

Çoğumuz onun müthiş sesli bir Roman olduğu dışında pek bir şey bilmiyoruz. Ama onun hayatı filmlere konu olacak cinsten. 9 çocuklu, Manisalı bir ailenin kızı o ve o zamanlar tam adı Bahriye Tokmak. Ailesi pamuk ve tütün toplayarak geçimini sağlayan, oldukça yoksul bir aile.

Parasızlıktan, belki de isteksizlikten ilkokula bile gidemiyor Bahriye. Onun yerine ailesiyle birlikte tarla işlerinde çalışıyor ama nereye kadar?

Yakın çevresi ve arkadaşları onun sesinin güzelliiğni fark edince Manisa'daki pavyonlarda şarkı söylemeye başlıyor. Fakat Bahriye için oralar dar. Hemen İzmir'e gidip kendini daha fazla göstermesini tavsiye ediyor dostları.

Fakat pavyoncular için Bahriye'nin sesinin güzel olması yeterli değili kendisinin de güzel olması lazım. Bu yüzden çoğu mekan onu kabul etmiyor. Ama o yılmıyor, bir kez de İzmir'deki Çağlayan Gazinosu'nun kapısını çalıyor. Çok küçük bir yevmiye ile sahneye çıkmayı başarıyor.

Onun şansı ünlü bestekar Muzaffer Özpınar'ın kendisini dinlemesiyle açılıyor. Özpınar, ünlü gazino sahibi Turgut Akyüz'e bu kızdan bahsediyor ve derhal dinlemesini istiyor. Turgut Akyüz, bu küçük Roman kızını dinledikten sonra adeta büyüleniyor.

Gazino hayatı başlayınca Bahriye oluyor bir anda Kibariye. 1981 yılının yılbaşında TRT'de Kimbilir şarkısını söyleyince ortalık yıkılıyor. Tüm Türkiye bir anda bu kızı konuşmaya başlıyor. Bu arada gazino hayatına başladığında, henüz kendisi gibi yolun başında olan Seda Sayan'la uzun yıllar ev arkadaşlığı yapıyor.

Stardust isimli gazinoda çalışırken her gün eve gitmek için bindiği taksinin şoförüne gönlünü kaptırıyor. Tünay Ürek, Kibariye'nin aşık olduğu ilk adam olarak onun hayatında yer alıyor.

Ama Tünay'ın ailesi, Kibariye'yi Roman olduğu için istemiyor. Gizli saklı üç yıl flört ettikten sonra ikili kaçarak evleniyor.

Kibariye her röportajında kocasına ne kadar aşık olduğunu dile getiriyor çünkü gerçekten de öyle. Fakat bu aşk hikayesi, kimsenin beklemediği bir anda aniden bitiveriyor.

Kibariye, kocasının kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğreniyor. Aynı zamanda menajeri de olan Tünay Ürek, Kibariye'nin gazinodan kazandığı tüm birikimi kendi üstüne yaptığı için Kibariye bir anda ortada dımdızlak kalıveriyor.

Çalıştığı Prestij Müzik'le sorunları olduğu için de yeni albüm yapamıyor. 20 yıllık birikimini, kocasını aynı anda kaybediyor Kibariye.

Annesi Makbule Tokmak'ın televizyonlara çıkıp "Kızımı kandırıyor, kızımın parasıyla hava atıyor. Bu adam şoför parçasıdır. Benim kızımı aldı, paraları gördü havaya girdi. Şoför Tünay... Şimdi bey oldu o" demesi de işte hep bu yüzdendi.

Her ne kadar aşka olan inancı derinden sarsılmış olsa da Kibariye kendisine yeniden bir şans veriyor ve Ali Küçükbalçık'a açık oluyor. Hiç beklemeden hemen evleniyorlar...

Hatta ve hatta yıllarca yanıp tutuştuğu evlat hasreti kızı Birgül ile son buluyor. Birgül de 2019 yılında, 19 yaşındayken evleniyor.

Şimdilerde hem kocasıyla hem de verdiği konserdeki konuşmasıyla gündem oluyor Kibariye. Hepsi de iki taraftan tartışılabilir konular ama şu bir gerçek ki, hayatının her döneminde sıfırdan başlayıp yeniden ayağa kalkmayı başarmış birisi Kibariye.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Mehmet Ali Erbil'in Canlı Yayında Ekipten Birinin Donunu İndirmesi Üzerine Yaşanan Skandalın Detayları
Demet Akalın'ın Yıllar Önce İbrahim Tatlıses'le İlgili Yaptığı Bekaret İtirafını İçeren İlginç Röportajı
Evrim Akın Erman Toroğlu'nun Yatak Odasındaki Detayları Görünce Küçük Dilini Yutacak Gibi Oldu

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
25.08.2023

Hayret bi şey ya valla. 2 gün öncesine kadar (malum birilerini çıkıp sahneden övdü el etek öptü ya) sadece boyuna aldatılması haber oluyodu, 2 gün sonra bugün, ne kadar dirayetli, azimli, yetenekli, duruşlu, feleğin çemberinden geçmiş ama yıkılmamış argumanlarıyla haber oluyo. Valla hayret bi şey. 👏🏻👏🏻👏🏻

25.08.2023

yalaka

şimdiki kocası kendi büyüttüğü üvey kardeşi, bunuda ekleyelim.

25.08.2023

harbi mi ? ıyyykkkk

TÜM YORUMLARI OKU (20)