KHK'liden Akşener'e: Beraat Ettiğim Halde Göreve Dönüşüm Olmadı, Bir Vekilin Yeğeni Benden 150 Bin Lira İstedi

KHK ile 5 yıl önce ihraç edilen ve 2 yıl önce de beraat ettiğini söyleyen bir vatandaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in Van ziyareti sırasında hikayesini anlattı.

“Hangi cesaretle hangi yüzle benden bu parayı istiyorsun”

Vatandaş, Akşener’e “5 yıl önce KHK ile ihraç edildim, 2 yıl önce beraat ettim. 2 yıldır beraat ettiğim halde göreve dönüşüm olmadı. Geçtiğimiz hafta şu an iktidar partisinde milletvekili olan birinin yeğeni beni aradı. “Dosya ne durumda” dedi. “Bu dosyayla ilgileneceğim ben” dedi ve daha sonra 150 bin lira istedi benden. Hangi cesaretle hangi yüzle benden bu parayı istiyorsun” diye konuştu.

Kaynak: Tele1

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Kimse Bunu Beklemiyordu! Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi 23 Nisan Paylaşımında Fenerbahçe U19'a Yer Verdi
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
29.07.2021

umarım bu tepkileri sandıkta da göstereceksiniz... rizede çay yetiştiren ağlıyor oyunu akpye veriyor , fındık üreten ağlıyor oyu akp , çiftçi ağlıyor oy akp , madenciler ağlıyor oy akp !

29.07.2021

işte benim de anlamadigim bu şikayetçiysen degiştireceksin. Somada bile oy orani çok yüksek. Yani daha başimiza ne gelebilir? Dolar 3 lira bile degilken 2017 referandumunda dedim bu sistem gelirse demokrasi azalacak otomatikman dolar yükselcek , konuştugum kişiler yok öyle şey olmaz filan dediler Şecim sonrasi hemen 4 lira oldu sonra brunson krizi 8 lirayi gördü 5 liraya düşmedi şu an yine 8 lira. Şimdi ayni adamlar geçinemiyoruz diyor ve yine hala oyunu verecegini söylüyor. Ya ciddi manada beyinleri olmadigini düşünüyorum. Başka partiye oy vermeyi dinsizlik olarak görüyolar. Diyecek tek kelime yok.

29.07.2021

Yani meral akşener en azindan dinliyor ve sorunu kabul ediliyor. Millet açiz diyor yandaş gazeteci yalanci diyor amaci farkli diyor. Millet intihar ediyor yandaş diyor ki arkadaşlari 100 lira veremedi mi diyor? Ölüme bile inanmiyorlar ya da inandirmak istemiyorlar.

29.07.2021

Ucuz fiyat söylemişler...10 milyon euro isteyenler var...(ipucu: eskimiş bir gazeteci)

TÜM YORUMLARI OKU (9)