Keyfinizi hemen yerine getirecek 18 öneri

Hepimiz bazen kötü bir gün geçirebiliriz. Başarısız bir iş görüşmesi, küçük bir tartışma, randevunuza giderken kuşların saldırısına uğramak ve hatta kahve makinesinin bozulması –gerçekten kahveye ihtiyacınız olduğunda- bile canınızı sıkmaya yeter.

Gün içerisinde sıkıntılarınızdan bir kaç dakikalığına uzaklaşmak istiyorsanız ya da kötü bir gün geçiriyorsanız; Uplifers olarak hazırladığımız, keyfinizi 10 dakikadan daha az sürede yerine getirebilecek önerilere göz atın.

1 dakikalık çözümler

  • Gülümseyin: Basit bir öneri olabilir, ancak işe yaradığı kesin. Gülümsedikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

  • Hoplayıp zıplayın: Egzersizin endorfin salgısını arttırarak mutlu olmanızı sağladığı bilinen bir gerçek. İp atlayabilir, sek sek oynayabilir ya da sağa sola zıplayabilirsiniz. İyi gelecek.

  • Güzel bir şeyler koklayın: Portakal ya da lavanta özlü bir şeyler koklamak stresi azaltır. Bu konuda kokulu mumların da desteğini alabilirsiniz. Eriyen mumla beraber,  sıkıntılarınız ve stresiniz de uçup gidecek.

  • Çikolata yiyin: Bu kadar lezzetli olmasının yanı sıra, endorfin salgılanmasını tetikleyerek bizi mutlu ediyor.

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz bir anı hayal edin: Hiçbirimiz her an olmak istediğimiz kişi olamıyoruz. Ancak ulaşmak stediğiniz ideal halinizi hayal etmek, iyi hissetmenize yardımcı olacak ve azminizi arttıracak...

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?