'Keşke Erkek Olsaydın Görürdün' Diyerek Araç İçindeki Kadına Magandalık Yapan Vale

Bodrum'da bir vale, tartıştığı kadın sürücüyü araçtan indirmeye çalıştı. Tartıştığı kadına 'Keşke erkek olsaydın görürdün' diyerek de tehdit eden valenin o anları...

Görüntülere ve konuşmalara tepkiler gecikmedi:

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
15.08.2017

belki adam haklı aq 50 saniyelik videoyla hemen yargısız infaz yapmayın

15.08.2017

Kadına şiddetin ve tehdidin neresi haklı olabilir ?

16.08.2017

Öncesini bilmiyoruz videonun, ama bazı kadınlar bir erkeğin kendisine vuramayacağını bildiğinden yada vursa da her durumda haksız duruma düşeceğinden emin olduğundan aşırı şımarık ve kaprisli tavırlar takınıp erkeği çileden çıkarabiliyorlar. Her konuda da erkeği suçlamak yanlış. O erkeğin yerinde bir kadın olsa şimdi saçbaşa girmişlerdi birbirlerine.

16.08.2017

Ne olduğu kesin olmayan olayı sadece yaşayanların bildiği bir video kimse de kusura bakmayacak Türkiye de sen bir erkeğin karşısına geçip "keşke sende adam olsaydın" diyeceksen sen de bazı sonuçlara katlanmak zorundasın kaldı ki kadının da çok haklı olduğunu düşünmüyorum bu sonuca da arkadan ya da önden gelen korna seslerinden vardım adam devam edin diyor ve uzaklaşıyor o hala yolun ortasında durmuş adama laf söylüyor önden arkadan gelip gideceklere saygısı yok sonradan adamın yaptığına zaten söylenecek laf yok bence iki taraf da haksız iyi olan yanı zarar gören kimsenin olmayışı.

TÜM YORUMLARI OKU (42)