Keşke Bizim de Olsa Diye Aşklarını İçten İçe Kıskandığımız 2020 Yılına Damgasını Vuran En İyi Dizi Çiftleri

Sizin favoriniz hangisi? Benimki #EdSer 😂

1. Sen Çal Kapımı dizisinin entrikalı aşıkları Eda ve Serkan

Zengin kız fakir oğlan klişelerine alışkınız ama Serkan ve Eda'nın aşkı baya farklı. Bir kere Eda'da 'sen zenginsin Serkan' olmaz tavrı yok. Serkan'ın o buz gibi duran görünüşünün ardındaki romantik jelibon karakteri de bizi bizden alıyor. Ee haliyle ikisini bir arada görünce de kendi kendimize 'Nasip olur mu be!' demeden edemiyoruz.

2. Mucize Doktor'un mucizevi aşkı Nazlı ve Ali

3. Sefirin Kızı dizisinin aşkları için çok bedel ödeyen çifti Sancar ve Nare

Sefirin Kızı başta işlediği 'bekaret' konusuyla hepimizi bir miktar kızdırmıştı. Hatta Sancar'dan bir güzel nefret edip, hep birlikte Gediz'ci olmuştuk bile. Ama zaman geçtikçe Sancar'ın o katı duruşunun ardına aslında Nare'yi çok seven bir adam olduğunu gördük. Kızı ile olan ilişkisi de gözlerimizden kalpler çıkarıyor. Yarıcının oğlu Sancar ve sefirin kızı Nare bir de evlenirse hep birlikte muradımıza ereceğiz.

4. Bay Yanlış dizisinin Ezgi ve Özgür'ü

5. Çukur'un yakışıklı Yamaç'ının yeni göz ağrısı Efsun

Çukur'un biricik delisi Yamaç ve ondan daha deli olan aşkı Efsun bu yılın gözde çiftlerinden biri oldu. Yamaç Sena'yı kaybettikten sonra bir daha kimseyi sevemez diyorduk ki, Efsun ile tanıştı. Başta hep birlikte Efsun'dan nefret etsek de zamanla aslında ne kadar yumuşak kalpli bir kadın olduğunu gördük. Hele ki Efsun biricik aşkı Yamaç ve karnındaki bebek için babaannesini öldürdüğü zaman Yamaç'tan daha deli bir karakter olduğunu hepimize ispatladı.

6. Arıza dizisinin birlikte mutlu olmaları çok zor çifti: Halide ve Ali Rıza

Mafya kızı Halide ve her zaman doğruluktan yana olan Ali Rıza... Bu sene hayran hayran izlediğimiz çiftlerden bir tanesi de Arıza dizisinde. Halide'nin takıntılığı aşığı yüzünden kız kardeşini kaybeden Ali Rıza mafya dünyasına girdi, sözde hepsini dağıtacaktı fakat Halide'ye aşık oldu. Henüz birbirlerine aşklarını itiraf etmeseler de, aralarındaki çekimi görmemek imkansız. Ee tabi bir de Ali Rıza'nın gerçek niyeti ortaya çıktığı zaman ayrılacaklarından da eminiz.

7. Ramo dizisinin Ramo ve Sibel'i

Ramo ve Sibel'in aşkını tüm yıl gözlerimizden kalpler çıkarak izledik. Hele Sibel'in yaptığı Ramo taklitlerini unutmak neredeyse imkansız.

8. Zümrüdüanka Zümrüt ve Serhat

Serhat ve Zümrüt'ün ilişkisi biraz karışık, bilenler bilir. Zümrüt sevdiceği adamı öldü zannedip, onun amcası ile evlenmişti. Sonra Serhat başka biri ile evlendi derken aşkları arap saçına döndü. Fakat gün sonunda birbirlerine kavuştular diyebiliriz.

9. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep ve Mehdi'si

10. Hercai dizisinin Miran ve Reyyan'ı

Son bir iki yıldır, tüm ergen çiftlerin özendiği ilişkiyi yaşayan Reyyan ve Miran... Hercai'yi bir kere izleyen herkes Miran'ın aslında maço olan tavırlarını fark etmiştir. Fakat 2020 yılında da en çok sevilen dizi çiftleri arasında yer aldılar.

11. Zalim İstanbul dizisinin Cemre ve Nedim'i

Cemre ve Nedim aşkına başta çok inanmıyorduk çünkü Cemre'nin Nedim'e acıdığını düşünüyorduk. Nedim tekerlekli sandalyede hayatını sürdürmeye çalışırken, Cemre hemşireliğini yapıyordu. Ama daha sonra birbirlerine aşık oldular ve bu aşk sayesinde Nedim tekrar hayata tutunacak gücü buldu. Biz de tüm bölümleri gözlerimizde yaşlarla izledik.

12. Çukur'un sonu hüzünle biten aşkı Karaca ve Azer

Azer ve Karaca'yı çift olarak gördüğümüz son bölümde ağlamayan var mı? Gizli saklı yaşadıkları aşkta mutlu sona geldiler derken, Karaca Azer'i öldürdü. Sevdiğin adamı öldürmek de ne bilelim 😂 Yine de 2020'nin en sevilen çiftlerinden bir tanesiydi.

13. Menajerimi Ara dizisinin Barış ve Dicle'si

14. İzlemelere doyamadığımız dizi Masumlar Apartmanı'nın Han ve İnci'si

15. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çılgın aşıkları Kuzey ve Yıldız

16. Emanet dizisinin Seher ve Yaman'ı

17. Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha ve Yılmaz'ı

18. Yeni gözdemiz Alev Alev'in Rüya ve Ömer'i de yıl bitmeden favorimiz oldu bile!

Zengin kız Rüya ve her yerde çalışıp kazandığı parayla mahallenin tüm bakkal borcunu ödeyen Ömer. Alev Alev yeni başlayan bir dizi olsa da bu ikilinin arasındaki çekimi görmemek imkansızdı. Eminiz ilerleyen bölümlerde deli dolu bir aşk bizi bekliyor.

19. Bonus: Beğeni rekorları kıran Netflix dizisi Aşk 101'in Burcu ve Kemal Hocası ❤️

Gözümüzden Kalpler Fışkırtıyorlar: Ekranın En Yakışan Çiftlerini Seçtik
Gelmiş Geçmiş En İyi Dizi Çiftleri Tekrar Bir Araya Gelsin Diye Totem Yapıyoruz
Türk Televizyon Tarihinin Yurt Dışında En Çok Sevilen ve Fırtınalı Rüzgarlar Estiren 27 Dizisi

Popüler İçerikler

ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
23.11.2020

En iyi dizi çifti sefirin kızıyla barzosu mu? İki göt yanağım daha güzel bi çift olur.

23.11.2020

İçerik fotoğrafında şu sefirin kızındakileri görüp geldim. Cidden öyle bir çifte aşka özeniyorsanız gidin psikolojik tedavi alın aq.

23.11.2020

Karısını eve kilitleyip işe gitmesine izin vermeyen mehdi ve yazık ya bu kıza dediğimiz Zeynep mi en iyi çiftlerden? Allahın barzosu Sancar ve ne istediğini be yaptığını bilmeyen, zorunluluk gibi görünse de evli olan adamın evine 2.kadın gibi gelen Nare mi muhteşem çift? Siz cidden kafayı yemişsiniz

TÜM YORUMLARI OKU (10)