Keşke Bir Tur Atabilsek: Herkesin Hayalini Süsleyen Dünyanın En Pahalı 10 Otomobili

Yalnızca belli bir kesimin erişebildiği o otomobiller hangileri gelin birlikte bakalım 👇

10. Ferrari SF90 Stradale

Ferrari tutkunlarının gözünden kalpler çıkaracak Ferrari SF90 Stradale, 600,000 doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip olan bir hibrit süper otomobildir. Aynı zamanda 4.0 litrelik V8 motora ve üç elektrik motoruna sahip!

9. McLaren Speedtail

Karizması olan bir otomobil! McLaren Speedtail'in 2.2 milyon dolarlık bir fiyatı var ve 1,035 beygir gücüne sahip bir hibrit güç aktarma sistemine sahip.

8. Lamborghini Sian

Tasarımıyla hayran bırakan Sian, 3 milyon doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip olan Lamborghini'nin bir hibrit hiper otomobilidir. Ayrıca 6.5 litrelik V12 motora ve elektrik motoruna sahip.

7. Aston Martin Valkyrie

Tıpkı bir yarış oyunundan fırlamış gibi duran ve 3 milyon doların üzerinde fiyatı olan bu hiper otomobil, bir V12 motora ve ileri düzey aerodinamik özelliklere sahip.

6. Koenigsegg Jesko

Rengine aşık olduğumuz bu süper otomobil, 3 milyon doların üzerinde bir fiyatı olmakla birlikte 1,600 beygir gücü olan bir V8 motora sahip.

5. Bugatti Divo

Bugatti Divo, 5,8 milyon dolarlık bir fiyat etiketine sahiptir ve sadece 40 adet üretildi! Divo, 1,479 beygir gücüne ve W16 motora sahip.

4. Bugatti Centodieci

9 milyon dolarlık fiyatıyla dikkat çeken bu Bugatti modeli, sadece 10 adet üretildi! 8 litrelik W16 motora sahip ve 1,600 beygir gücü vardır.

3. Pagani Huayra Roadster BC

Pagani Huayra Roadster BC, 17 milyon dolar civarında bir fiyat etiketine sahip! Aynı zamanda bu süper otomobil, karbon fiber gövdeye, V12 motora ve yüksek performans özelliklerine sahip.

2. Pagani Zonda HP Barchetta

Yaklaşık 17,5 milyon dolarlık fiyatıyla Pagani'nin özel bir modelidir. Bu üç kişilik otomobil, karbon fiber şasiye, açık tavan tasarımına ve V12 motora sahip.

1. Bugatti La Voiture Noire

Işıl ışıl görüntüsüyle bile ne kadar pahalı olduğunu tahmin edebileceğimiz Bugatti La Voiture Noire, 18,68 milyon dolarlık fiyatıyla dünyanın en pahalı otomobili olarak kabul ediliyor. 8 litrelik W16 motora sahip bu süper otomobil, 1,479 beygir gücüne sahiptir.

Popüler İçerikler

Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
YORUMLAR
16.11.2023

Spor araba hiç sevmiyorum, hiç bir ağırlığı heybeti yok, tasarımları çocuksu oyuncak gibi, bence araba deyince Volvo'dur Audi'dir

20.11.2023

3 nolu paganiyi Almanya’da bir köyde gördüm ulan kafam önde yürüyorum bi kükreme geldi dedim heralde aslan falan indi aşşağı bir baktım bu anasını satayım dedim ya normalde hayatta yapmam gittim fotoğraf video ne varsa yapıştırdım amk

20.11.2023

Türkiye fiyatları ne kadar milyar dolar mı ? 🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ