Kerimcan Durmaz Kimdir, Kaç Yaşındadır? Kerimcan Durmaz Peşimde Klibi Yayınlandı Mı?

Sosyal medya fenomenlerinden Kerimcan Durmaz, bugün yayınlayacağı klibi sebebiyle sosyal medyanın gündeminde. Kerimcan Durmaz’ın kim olduğu ve ‘Peşimde’ klibinin ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Daha önce yaptığı hareketlerle adından söz ettiren Kerimcan Durmaz’ın yeni şarkısı dün gece itibariyle yayınlandı. Peki, Kerimcan Durmaz klibi ne zaman yayınlanacak? Kerimcan Durmaz kimdir, kaç yaşındadır?

Kerimcan Durmaz Peşimde Klibi Ne Zaman Yayınlanacak?

Kerimcan Durmaz’ın klibi bugün (26 Şubat) saat 13.00 itibariyle YouTube kanalından yayınlanacak.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994'te İstanbul'un Yeniköy semtinde doğdu.Annesi ev hanımı, babası restoran işletmecisidir. İki ablası vardır. Liseyi bitirdikten sonra Bakü'ye gitti ve makyör olarak çalıştı. 2015'ten itibaren Periscope'a ve Snapchat'e yüklediği videolar ile sosyal medyaya adım attı. 

Daha sonra İstanbul'a döndü ve DJ olarak çalışmaya başladı. 2016-17 yayın döneminde TV8'de ekrana gelen İşte Benim Stilim yarışmasının yedinci sezonunda jüri üyeliği yapmaya başladı. 30 Kasım 2016'da Samsun'da sahne aldığı bir mekanda cinsel yönelimi nedeniyle şiddete uğradı ve yaralandı.

Durmaz, bazı köşe yazarları tarafından yalnızca cinsel yönelimi nedeniyle ünlü olduğu ve eş cinselliği 'tek tipleştirdiği' gerekçesiyle eleştirilmektedir. Kendi hesabından yaptığı müstehcen paylaşım ile tepkileri üzerine çekmiştir. 

COVID-19 sürecinde Instagram'dan 65 üstü yaşlı vatandaşları hedef alan: Çıkın dışarı, geberin. Bazılarının gebersin, biz gençler olarak devam edelim bunu mu istiyorsunuz? sözleriyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapsi talep edildi.

Popüler İçerikler

Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Euroleague'de Üst Üste İkinci Kez Şampiyonluğa Ulaştı!