Kerimcan Durmaz'ın Kazandığı Para Yine Gündem: Ayçe Abana'nın Tweet'i Ortalığı Karıştırdı!

Kerimcan Durmaz yine gündemde! Kazandığı para hakkında yorumların ardı arkası kesilmiyor. Bu kez de tiyatro ve sinema oyuncusu Ayçe Abana bir tweet attı, sosyal medyayı karıştırdı! Gelin bakalım neler olmuş?

Kerimcan Durmaz'ın aylık kazancı ile ilgili daha önce bir haber yapmıştık. Bilmeyenleri ilk olarak şöyle alalım:

Ablan Star Bebeğim: Kerimcan Durmaz'ın Aylık Kazancına Gerçekten İnanamıyoruz!

Gelelim olay yaratan yazıya... İşte Ayçe Abana'nın attığı o tweet:

Ve sonrasında ona gelen tepkilerden bazıları...

Ancak destekleyenler de bir o kadar fazlaydı.

Ardından Kerimcan Durmaz'dan cevap geldi!

Şimdilik durumlar böyle.

Bakalım Ayçe Abana'dan herhangi bir cevap gelecek mi?

Merakla bekliyoruz!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
15.08.2016

ayça abanaya tepki görünce dumur oldum aq verdikleri tepkilerde içi boş tepkiler yok adam eğlendiriyo kazanmasınmı yok gençler eğlenmesinmi ne alaka amk bu kadar yüzeysel olmayın burda esas nokta haddinden çok fazla kazanıyo olması homofobikliği işin içine katanlarda sırf suyu bulandırıyo.

15.08.2016

Gerzeğin biri "gittiginiz mekana bu adam kadar para kazandirsaydınız siz de bu kadar kazanirdiniz "demis. Ne yani kerimcanin inanilmaz bir yeteneği vardı da o yüzden mi insanlarin ilgisini çeker oldu? hayır. Sosyal medyada, onedio gibi sitelerde gereksiz yere gündeme getirilmeseydi kimse kerimcan için iki adım atmazdı.Bir diğer salaklik da kerimcanin cinsel kimliği ile ilgili yorum yapilmamasina ragmen "homofobik nefret" lafının yapistirilmasi. Azalmasina falan gerek yok bu tipler ışık hızıyla bitsin lütfen. Başka bir dangalak da "gençleri tiyatroya çekemiyorsunuz"demis kimse kusura bakmasın tiyatro artık özel bir sanat haliyle herkes tiyatroya gitmesin bir zahmet. Aynı şekilde bir tiyatrocu da kendini kimseye inatla tanitmak zorunda değil yeteri kadar insan onu taniyorsa bence kafi. Çünkü yaptığı is de oldukça özel.Özetle ayçe abana son derece hakli ama insanimiz saf.

15.08.2016

haydaa şimdi bu adama ne dense homofobiyi katacaklar işin içine,alakası var ya da yok.Açıkçası bu kerimcan o kadar görmemiş bir kişi ki,gerçekten insanın acıyası geliyor.Durmadan aldığı pahalı şeyleri,kaldığı pahalı otelleri çekip anlatan bir adam.Türkçeyi katletmekten,ağzını yayarak konuşmaktan ve üstün yetenekleriyle (!) dj'lik yapmaktan başka ne özelliği var bu adamın lütfen biri bana söylesin?Halktan biri falan diyen olmuştu geçende bana,business'da yer kalmayınca ekonomi sınıfında uçuyor diye "ayy çok mutsuzum çok sıkıldıım çok sinirliyiim" diye aptalca ve aşağılayıcı snapler atınca mı halktan olunuyor?Çok basitsiniz yahu..

TÜM YORUMLARI OKU (122)