Kerem Kınık'ın Kızının Karıştığı Ölümlü Kaza Sonrası Serbest Kalmasına İtiraz!

Beykoz'da, eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın otomobille çarptığı motosiklette hayatını kaybeden gencin ailesi, sürücünün tutuklanması için dilekçe verdi.

Eski Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, 9 Temmuz'da İstanbul'un Beykoz ilçesinde, 17 yaşındaki Yavuz Selim Öztürk’ün kullandığı motosiklete çarpışmıştı.

Motosiklette arkada oturan 17 yaşındaki Batın Barlas Çeki hastanede ölmüştü.

Kaza sonrası gözaltına alınan Kınık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Her iki tarafın da yüzde 50 kusurlu bulunduğu ilk rapor sonrası verilen bu karar sosyal medyada tepkilere neden olmuştu.

Kaza anına ilişkin görüntüler 👇

Batın Barlas Çeki'nin ananesi ve dedesi bugün avukatları aracılığıyla savcılığa Kınık'ın serbest bırakılmasıyla ilgili itiraz dilekçesi verdi.

Dede Rıza Doğan, "Ben adalet istiyorum. Bir şeyler kapatılmaya çalışılıyor. Şunu unutmayalım; Allah katında görüntüler mevcut. Bizler kaza ve kadere iman etmiş insanlarız. Her iki taraf için de bundan sonra bir sınav başlıyor" ifadelerini kullandı.

Batın Barlas Çeki'nin dedesi Rıza Doğan'ın açıklamaları 👇

AK Partili Başkan 'Düğünde 5 Lira Taktı' İddiası: Karakolluk Oldular!
Konya'da Swinger Partilerine Katılan İstismarcı Muhtar İçin İstenen Ceza Belli Oldu!
Büyük Tartışmalara Neden Olan Yurt Dışı Çıkış Harcı Puluna Zam Geldi: Yeni Fiyat Açıklandı!

Popüler İçerikler

Gazeteci Cem Küçük, Narin'in Ağabeyini Hedef Gösterdi: ''Abisi Bir Şey Yaparken Narin Görüyor''
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
YORUMLAR
16.07.2024

Tam tersi olsaydı. Çocuk kızın ölümüne sebebiyet vermiş olsaydı hiç bir şey olmamış gibi serbest kalabilir miydi. Bu kaçıncı vaka, ölen kişi herhangi birimiz veya yakınımız olabilirdi. Ne yapsalar yanlarına kar kalıyor. Devlet imkanlarıyla ayrıcalıklı hayat sürmek hatta devleti semirdikleri yetmedi kardeşlerimizi evlatlarımızı da yutuyorlar.

baya bir yıl önceden bir kaza hatırlıyorum. adı burak mıydı neydi, istanbulda bir sanatçımıza çarptı, fren izleri yolları kirletiyor diye olsa gerek herhalde belediye başkanı babası o gün yolu sabunlarla iyice, güzelce bi yıkattı. burak kardeşimiz hiç ceza almadı, hatta yıllardır yurtdışında, armatörlük yapıyor söylentisi var. hak ve adalet demişken aklıma yolsuzluk yasaklar ve yolsuzluk geldi. 3Y+yüzük. birde yarışmayan birini yenemezsiniz diyen afette parasıyla çadır satan bir ahlak düşmanı geldi!

16.07.2024

Evet Trt sanatçısı Sevim Tanürek. Ve daha niceleri Rabia Naz, Nadira Kadirova, Şule Çet, Yunus Emre Göçer, Yeldana Kaharman, İpek Er, Gülistan Doku..

16.07.2024

İKTİDARI İSTEMİYORUM BU ADAM NELERLE UĞRAŞIYOR BU ÜLKEYİ KİM YÖNETİYOR SİNAN ATEŞ VAKASI BİLE ÜSTÜ KAPATILDI NELER OLUYOR BU ÜLKEDE ADALET ARAYAN İNSANLAR VERGİYİ DAYAYAN HÜKÜMET BU ÜLKEDE EKONOMİSTİM DEĞİP BATİRANLARDAN ADALET BEKLEMEYİN

TÜM YORUMLARI OKU (13)