Kerem Bürsin'in Ortak Yapımcısı Olduğu Türkiye'nin İlk Vampir Dizisi Yaşamayanlar'dan Yeni Rekor

Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in başrollerinde yer aldığı internet platformu dizisi Yaşamayanlar, yeni bir başarıya imza attı.

Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar, 2018 BluTV'de yayınlanmaya başladı. 8 bölüm süren tek sezonlu dizi, yurt dışına satılmaya başladı.

Fakat dizi Türkiye'de pek fazla ilgi görmemiş hatta tepki çekmişti.

Dizi 2019 yılında Netflix üzerinden Amerika, Brezilya, Fransa ve Polonya'da 'Immortals' adıyla yayınlanmaya başladı. Yayınlandığı gün bir anda Imdb starmetrede 5322 sıra atlayarak yükselişe geçmişti.

Dizinin aynı zamanda ortak yapımcısı Bürsin, diziyi Türkiye Netflix'e satmak istemiş ama başaramamıştı.

Şimdi ise Portekiz televizyonlarında yayınlanmaya başlayan Yaşamayanlar rekor kırdı! %62.4 yayın oranıyla Portekiz'in izlenen korku dizisi oldu.

Dizinin başarısını tebrik ediyoruz! Peki siz Yaşamayanları izlediniz mi? Sizce Türkiye'de bir ilk olan dizi ülkemizde neden ilgi çekmedi?

Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Genç Oyuncu Hazal Çağlar Estetik İddiaları Hakkında İlk Kez Konuştu
Geride Bıraktığımız Şubat Ayında Sosyal Medyada En Çok Konuşulan Televizyon Dizileri Açıklandı!
2. Sezon İçin Onay Alan Kaderimin Oyunu Dizisine Sevilen Bir Oyuncu Dahil Oluyor
Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu'nun Başrolünde Yer Aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisinin Kadrosu Belirlendi

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
YORUMLAR
01.03.2022

Bizim bizden çıkan hikayelere beğenmeme gibi bir huyumuz var. Vampir dizileri gibi fantastik yapımları yabancılardan izlemeye alıştığımız için kendi yaptıklarımızı beğenmiyoruz, onlarla kıyaslama ihtiyacı duyuyoruz nedense. Mesela atiye de güzel bir diziydi ama ona da bir sürü bok atmıştık. Fazla ciddiye alıyoruz veya beklentimiz çok yüksek tutuyoruz sanırım. Halbuki cidden çok daha boktan yapımlar amerika'da veya başka ülkelerde sezonlarca devam ediyor. Mesela Legacies dizisi. Tvd evreninde geçen bok gibi bir dizi. Sırf Klaus'un kızı ve Alaric'i ve ikizlerinin hikayesini merak ettiğim için 4 sezondur izliyorum. Saçma geliyor, mantıksız geliyor ama izletiyor kendini. Bu yaşamayanlar dizisi o diziden çok daha iyi ama bir sezonda bitirdik biz ne yazık ki

02.03.2022

Bizim millet kaliteli işten anlamaz. Onlara uzun uzun bakışmalar, vurdular kırdılar, her iki cümleden birinde karşılıklı beylik laflar düzen kabadayılar falan vermeniz lazım. Taciz tecavüz izler televizyonunda gıkı çıkmaz, ama vampir falan bunlar gavur işi ve günahtır. İzlemez.

Ben ilk çıktığı dönemde izlemiştim ve çok beğenmiştim ilk kez yapıldığını düşünürsek çok başarılı. Her işi yabancıların yaptığı işlerle kıyaslamak gibi kötü bir huyumuz var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ