Kerem Bürsin'in Ödül Konuşmasından Somer Şef'in Barbaros Açıklamasına Televizyon Dünyasında Bugün Yaşananlar

4 Aralık Pazartesi günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde tüm ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde televizyon ile ilgili alınan tüm ödülleri sizler için derledik!

Detaylar:

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Televizyon Kategorilerinde Ödül Alan Tüm İsimleri Sizler İçin Derledik!

Ödüllere doymayan Yargı son bölümüyle yine çok konuşuldu. Ceylin'in, Mercan'ın ve Yekta'nın hayatının tehlikede olduğu tüm bir bölüm boyunca heyecan oldukça yüksekti. Yekta'nın Mercan'ı kurtarmak için kendi hayatını hiçe sayması bölümün en üzücü sahnelerinden biriydi.

Detaylar:

Yekta'nın Vurularak Herkesi Üzdüğü ve Mercan'ın Sonunda Anne Dediği Yargı'nın Son Bölümüne Gelen Tepkiler

Dün akşam gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde televizyon dünyasının başarılı oyuncularından Kerem Bürsin, gecenin öne çıkan isimlerinden biri oldu. Bürsin'in sahnede Türkçe ve İngilizce'yi bir arada kullanması, sosyal medyanın diline düştü. Bu durum aynı zamanda akıllara yıllar önce Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki Murat Eken'in skecini getirdi.

Detaylar:

Kerem Bürsin'in Türkçe-İngilizce Karışık Teşekkürü Murat Eken'in ÇGHB'deki Oscar Skecini Hatırlattı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, ilk kez 2012 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında kendini göstermişti. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu ve jüri üyeliğini yaptığı yarışmada yaşadıklarını yıllar sonra anlattı. Bakın neler söyledi...

Detaylar:

Doğu Demirkol Ünlendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışması'nda Yaşadıklarını İtiraf Etti

49. kez düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Yıllardır "En İyi Kadın Sunucu ve En İyi Gündüz Kuşağı Programı" ödüllerini kazanan Müge Anlı bu yıl "En İyi Kadın Sunucu" seçildi. Anlı, programında ödülle ilgili teşekkür konuşması yaptı ve artık aday olmak istemediğini açıkladı.

Detaylar:

Kimse Beklemiyordu! Müge Anlı Altın Kelebek Adaylığından Çekildiğini Açıkladı!

Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Seyircileri ve sosyal medya takipçisini şoke eden birkaç ödülün ardından, fenomen bazı yapımlara ve oyunculara hiçbir şekilde ödül verilmemesi eleştirilerin hedefi oldu. Bu yapımlardan bir tanesi de Kızılcık Şerbeti'ydi.

Detaylar:

Yılın Parlayan Yıldızı Olan Sıla Türkoğlu, Ödül Almayan Kızılcık Şerbeti Oyuncularını Sahnede Övgülerle Andı

Dün akşam yayınlanan Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Kızılcık Şerbeti'nin yürüyen nefreti Fatih unutulmadı. Sosyal medyada goygoycuların diline düşen Fatih karakterine sayısız yorum geldi.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nin Yürüyen Nefreti Fatih, Altın Kelebek'te de Unutulmadı

MasterChef'te yemeğini yetiştiremeyen Barbaros'un Somer Şef tarafından kovulması sosyal medyada gündem olmuştu. Söz konusu olay sonra Barbaros şeflerden özür dilese de Somer Şef'ten herhangi bir geri dönüş olmamıştı. Dün akşamki ödül töreninde beklenen açıklama sonunda geldi.

Detaylar:

Barbaros'u Stüdyodan Kovan Somer Şef'ten Konuya Açıklık Getiren Paylaşım Geldi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki sözleri ve tavırlarıyla gündem olan ve günlerce konuşulan Nazmiye bir süre önce programdan ayrılmıştı. Daha sonra tekrar programa dönen Nazmiye'nin canlı yayındaki isyanı gündem oldu.

Detaylar:

Müge Anlı'ya Geri Dönen Nazmiye'nin Canlı Yayındaki Beyin Yakan İsyanı Gündem Oldu!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Dilruba karakteriyle konuk olan Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ne kadar ücret aldığı tartışma konusu olurken, dizinin yapım şirketinden söz konusu olaya açıklama geldi.

Detaylar:

Ne Kadar Ücret Aldı? Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Farah Zeynep Abdullah Açıklaması

Show TV'de başlayacak olan Ne Gemiler Yaktım dizisinin başrolleri Devrim Özkan ve Deniz Baysal, verdikleri röportaj esnasında ufak bir gerginlik yaşadı. Deniz Baysal, Devrim Özkan'ın sözünü kesince sosyal medyada tepkiler oluştu.

Detaylar:

Devrim Özkan'ın Duygusal Konuşmasında Araya Giren Deniz Baysal'a Tepki Yağdı!

Geçtiğimiz günler kendine özel doğum günü planlayan ve sadece 70 kişilik bir parti yapan Afra Saraçoğlu'nun doğum günü bitmek bilmiyor. Yalın Çapkını dizi setinde de set ekibi tarafından doğum günü kutlanan Afra Saraçoğlu, doğum günü heyecanını ilk günkü gibi yaşıyor.

Detaylar:

Yalı Çapkını Setinde Afra Saraçoğlu'na Sürpriz Doğum Günü Kutlaması!

Sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem pek çok ilde etkili oldu. Hafta için her gün ekranlarda olan Çağla Şıkel canlı yayın anında depreme yakalandı.

Detaylar:

Depreme Canlı Yayında Yakalanan Çağla Şıkel Soğukkanlılığını Bir An Olsun Kaybetmedi!

Son derece hareketli ilerleyen MasterChef'in geçtiğimiz bölümlerinde Dilara ve Sergen arasındaki atışma gündem oldu. Dilara'nın Sergen hakkında diğer yarışmacılara mobbing uyguladığını iddia etmesi gündem olurken, söz konusu olay sosyal medyada gündem oldu.

Detaylar:

Dilara'nın Sergen'in Diğer Yarışmacılara Mobbing Uyguladığını İtiraf Ettiği Anlar Gündem Oldu

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!