Kerem Bürsin'den Amerikan Erkekleri İle Türk Erkekleri Arasında İlginç Kıyaslama

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, yaptığı açıklamalarla magazinden adı düşmeyen isimlerden bildiğiniz gibi. Geçtiğimiz günlerde 'Sektörde toksik erkekler var' diyerek dikkatleri yeniden üstüne çekmişti genç oyuncu. Yabancı dizi sektörüyle de içli dışlı olan oyuncu geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Bürsin sohbeti esnasında Türk erkekleri ve Amerikalı erkekleri arasında kıyas yaptı. İşte o açıklama. 👇

35 yaşındaki ünlü oyuncumuz Kerem Bürsin, hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adı geçen isimlerden.

Geçtiğimiz haftalarda "Sektörde toksik erkekler var, hala çalışıyorlar. Böyle şeylere önem vermemiz lazım." diyen Bürsin, tepkileri üstüne çekmişti.

'Başrol erkeklerin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar.'

Aynı şekilde özel hayatıyla ilgili sürekli bir gelişme yaşandığı iddialarıyla magazin gündeminde konuşulan Kerem Bürsin, muhabirlerin soruları üstüne "Beni başka birileriyle yazdılar. Şu anda hayatımda kimse yok, sadece iş var. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz." dedi.

👇

Kerem Bürsin Aşk Hayatı Sorulunca İlk Kez İsyan Etti: "Kendi Hayatınıza Odaklanırsanız Sevinirim!"

Nişantaşı'nda bir cilt bakım merkezinden çıkan Bürsin, cilt bakımını aksatmamaya çalıştığını söyledi.

Türk erkeklerinin bakıma karşı mesafeli yaklaştığı algısının tamamen yanlış olduğunu söyleyen Bürsin, Türk erkeklerinin Amerikalılara göre daha bakımlı olduğunu da dile getirdi.

"Bence tam tersi. Türk erkekleri olarak Amerikalılara göre daha bakımlıyız."

Aynı zamanda metroseksüellik akımının da devam ettiğini düşündüğünü, "Bence o metroseksüel akımı hâlâ var. Günün sonunda cildimize de bir şekilde bakmamız lazım. Yılda bir kez gidip, ben de cilt bakımlarımı yaptırıyorum." şeklinde dile getirdi.

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz? 🤔 Gelin yorumlarda buluşalım! 👇

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Kanlar İçinde Fotoğrafını Paylaşmıştı: Kerem Bürsin'in 'Lemi' Dizisinde Rol Arkadaşı Belli Oldu!

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
20.10.2022

Siktirsin gitsin. Türkiye'de sokakta hiç dolaşmamış herhalde.

20.10.2022

bakımlı mı döşündeki tüyden evime halı dokuyabileceğim insanlar mı daha bakımlı saçı sakalı birbirine girmiş insanlar mı daha bakımlı eline veya yüzünün herhangi bir bölgesine asla tası bir krem sürmeyi top sananlar mı daha bakımlı tüyün erkeklik olduğunu söyleyenler mi daha bakımlı tamma taharet bakımından Türkler genel olarak diğer ülkelere göre iyi bu doğru ama bunun dışında kimse bakımlı demesin...

20.10.2022

bunu bende diyorum da işte elime azıcık para geçsin istikamet güzellik salonu cksjcjdjd başka şekilde kurtuluş yok bunlardan da yakılmış cevizin kabuğu güzel oluyor diyorlar en kısa zamanda onu deneyeceğim

20.10.2022

Yakışıklı değilse bakımlı olsa n'olur?

TÜM YORUMLARI OKU (7)