Kendisiyle Evlenip Boşanınca Erkekler Sıraya Dizildi: 1500 Evlilik Teklifi Geldi!

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Suellen Carey, bu yılın başlarında kendisiyle evlendi. Ancak Carey'in kendisiyle olan evliliği pek iyi gitmemiş olacak ki boşanma kararı aldı. Boşandığını açıklamasının ardından Carey, 1500 evlilik teklifi aldığını ve her gün sayısız çiçekler hediye edildiğini açıkladı.

Suellen Carey, Londra'da yaşayan Brezilyalı bir sosyal medya fenomeni. Carey'i ilginç yapan ve gündeme getiren konu 'kendisiyle' evlenip boşanması... Evet! Yanlış duymadınız. Carey, bu yılın başlarında kendisiyle evlendi. Ancak şimdi ise boşandığını duyurdu.

Her şey boşandığını açıklamasıyla başladı... Carey, ayrılık kararını almasının ardından adeta kapısında kuyruklar oluştu. 1500 evlilik teklifi aldığını söyleyen Carey, aynı zamanda sayısız hediye buketlerine boğulduğunu aktardı.

Carey, "Son birkaç günde 30'dan fazla buket aldım ve itiraf etmeliyim ki, gelen evlilik tekliflerinin sayısı beni şok etti. Buketleri nereye koyacağımı bile bilmiyorum. Şu anda daha fazla talep görüyorum" diye konuştu.

Kendisiyle olan evliliğinin oldukça zor olduğunu da sözlerine ekleyen Carey, bundan sonra daha seçici olduğunu kaydetti.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hindistanlıların Özellikle Beyaz Tenli Turistlerle Fotoğraf Çektirmek İstemesinin Nedenleri
Şıklığıyla Dikkat Çeken Koreli Bir Adam Yeni Neslin Giyim Tarzını Yorumladı: "Neden Yırtık Pırtık Giyinirsin?"
DNA Test Sonuçları ile Atalarını Keşfettiler: Bursa'dan Hakkari’ye Herkes Şoke Oldu

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
18.09.2024

tibe bak tovbe yarabbi dudağı şişme yastık 😂😂😂😂

19.09.2024

Kendisiyle evlendi sonra da boşandı ne demektir kim kıydı nikâhı hangi hakim boşadı, toptan kafayı sıyırmışlar diycem ama sıyıracak bi kafaları bile olduğu şüpheli

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ