Kendisiyle Dalga Geçtiğini İddia Etti: Sınıf Arkadaşını Hortumla Dövüp, Bıçaklayarak Öldürdü

Mersin'de 12 yaşındaki kız öğrenci, sınavdan düşük not aldığı için kendisiyle alay ettiğini iddia ettiği sınıf arkadaşını okul tuvaletinde su hortumuyla dövüp, bıçaklayarak öldürdü.

12 yaşındaki E.D., aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okul tuvaletine çağırdı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Hüseyin Okan Merzeci Ortaokulu'nda meydana geldi. 12 yaşındaki E.D., aynı sınıfta eğitim gören 12 yaşındaki Fatmanisa Yürekli'yi not yazarak okul tuvaletine çağırdı. E.D., tuvalette önce arkadaşını hortumla dövdü, ardından da evden getirdiği bıçakla boğaz ve karın kısmından ağır yaraladı. E.D. kaçarken, diğer öğrenciler okul yönetimine bildirdi. İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Fatmanisa Yürekli, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

E.D., sınavdan kötü not aldığı için Yürekli’nin kendisiyle alay ettiğini olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi.

Yakalanıp, polis merkezine götürülen E.D., sınavdan kötü not aldığı için Yürekli’nin kendisiyle alay ettiğini olayı da bu nedenle gerçekleştirdiğini söyledi. Polis, olayda kullanılan suç aleti bıçağı da muhafaza altına alındı.

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
30.11.2022

Ben cocuklarin da suc isleyebilecegini yazdigimda, ornekler verdigimde insan psikolojisi ve gelisimi goz ardi ederek honkurenler....!!!!!

Tabii ki suçun yaşı yoktur. Yetişkin bile doğruyla yanlışı ayırt edemezken çocuk dediğinin bu konuda hiçbir şansı yoktur. Ancak yaşı küçük çocuklar genelde kendine zarar verme eğilimindedir ve onları bu hale getiren maalesef bu hayat. Nasıl büyütüldü... Dahmer dizisi bence bu konuda tıp literatürüne geçmesi gereken bir kaynak. Öte yandan bıçaklayacak kadar gaddarlasan çocuk kadar dalga geçen çocuğu da düşündüğümde 8 yaşındaki kızımın" anne bugün Göktuğ 15 aldı, sanırım canı çok sıkkın ya da hastaydı" demesini de unutamıyorum.

30.11.2022

Bu cocuk avazi çıktığı bagirmistir Öğretmenler nasıl duymaz nasıl yetişmez aklımı oynaticam yaşa bak haberi bak.

30.11.2022

Asıl soru 12 yaşında ki bir öğrencinin okula bıçakla nasıl girebildiği.. Okuldan kaçmamak için 10 metre tel duvar çeker gerizekalı okul yönetimi ama okula RPG-7 ile gelsen sesleri çıkmaz!

30.11.2022

Okul kapısında x rayemi sokacaklar çocukları?

TÜM YORUMLARI OKU (23)