Kendisini Tanımadığı İçin Dönerciye Sinirlenip 'İşletmeyi Kapatın' Talimatı Veren Vali Ali Fuat Atik'e İroniyle Cevap Veren İnsanlar

İşini yapsan dert yapmasan ayrı dert vallahi.

Kovid-19 önlemleri kapsamında kentin en kabalalık caddesi olan Gazi Bulvarında denetim yapan Denizli Valisi Ali Fuat Atik, kendisini tanımayıp döner kesmeye devam eden ustaya sinirlenmişti ve ardından da ustanın eldiven takmamasını gerekçe göstererek "işletmeyi kapatın" talimatı vermişti.

Buradan detaylara bakabilirsiniz;

Dönerciye Sinirlenip 'İşletmeyi Kapatın' Talimatı Veren, Ardından İmla Hatalarıyla Dolu Özür Açıklaması Yapan Vali Gündemde

Bu görüntülerin sosyal medyada tepkiyle karşılanmasının ardından da Vali, imla hatalarıyla dolu bir özür metni yayınlamıştı.

1. Tabii bu özür ve yaşanan durum da eleştirilerin ve goygoycuların hedefi olmaktan kurtulamadı. İnsanlar ironi yaparak Vali'ye cevap verdi.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. Sizce de Vali, tepkisinde haksız mıydı? Gelin hem bu özür metnini inceleyelim hem de "Vali kimdir?, Vatandaşa nasıl davranmalıdır?" konularını tartışalım.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Onur Akay Yeni Suphiye Orancı Bombasını Patlattı: Büyük Kızın Babasının Usta Şarkıcı Olduğunu Açıkladı!
50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
YORUMLAR
18.10.2020

'Ben sınıfa girdiğimde 1 sn geciktirmeden ayağa kalkacaksın. Çocukla ilgileniyorsan bi dur olum diye susturacaksın, beni karşılayacaksın' diyen beni soruşturma açaram bah diye tehdit eden hödük müdürüm aklıma geldi. İlçe milli eğitim ve eğitim bir sen o müdürden taraf olmuştu. Vali gene vicdanlıymış mq.

18.10.2020

Tek bir mesajla ülkeyi özet geçmişsin.

18.10.2020

Dönerci : Zorunda mıyım? :):):)

18.10.2020

Liyakat uygulanmaması konusunda tüm ülkeler arasında dibe vurmuş durumda olabiliriz.

TÜM YORUMLARI OKU (12)