Kendisini Şikayet Eden Komşusunun Kapısına Satırla Saldıran Kadın

Kayseri'de yaşanan olayda, bir kadın kendisini polise şikayet eden komşusunun kapısına satırla saldırdı. O anlar da apartmanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

İddiaya göre, eşi uzun yol şoförü olan Romanya uyruklu C. K., komşuları ile hakkında konuşulduğu iddiasıyla tartıştı.

Tartışmadan sonra binada oturanlar C. K.'nın apartmandan çıkarılması için imza topladı. Kendisinin binadan çıkarılmak istendiğini duyan C.K., komşularından bazıları ile ile sözlü olarak tartıştı. Tartışma karakola taşındı. Komşuların davalık olduğu olayda savcılık takipsizlik kararı verdi.

Aralık ayı başında yaşanan olayda ise C.K., iddiaya göre, üst kattaki komşusunun kızını dövdü.

Çocukları dövülen aile, can güvenlikleri için binanın ve evin girişine güvenlik kamerası taktırdı. 28 Aralık'ta C.K., bu ailenin evinin çelik kapısına bıçak ve satırla saldırdı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Hakaret ederek elinde satır ile defalarca kapıya vuran C. K., binaya gelen polisler tarafından karakola götürüldü. C.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

"Okula giden oğlum, işe giden kızım var. "

Yaklaşık 2 yıldır binadan oturan C.K.'nın sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldıklarını ifade eden 3 çocuk annesi Fatma P., 'Çocuklarımın ve eşimin can güvenliği nedeniyle güvenlik kamerası taktırdım ve bilgisayar başından hiç ayrılmıyorum. Okula giden oğlum, işe giden kızım var. Onlara zarar verecek diye çok korkuyorum. Defalarca bina olarak, şahsi olarak şikayet etmeme rağmen takipsizlik kararı çıktı. Geçtiğimiz gün bıçakla kızımın elini yaraladı. Yetkililer bize yardım etsin. Bir şeyler yapılması için o kadın veya bizim ölmemiz mi gerekiyor' dedi.

İşte o anlar:

Popüler İçerikler

Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
YORUMLAR
02.01.2019

Şiddete hayır diye yırtınıyoruz ama bir kaç kişi de psikopatı haklı bulmuş hayret! Satırla kapıya vurmak ne demek haneye tecavüz. Ne dediler de delirttiler deyip tüm şiddeti, tecavüzleri ve cinayetleri haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz yazık.

02.01.2019

Kadın olayın öncesinde haklı veya haksız bilemiyorum. Ama satırla saldırmış, daha öncesindede kadının kızının yaralamış. Buna rağmen serbest olması bence çok saçma. He ne olaylar sonucunda kimler kimler serbest kalıyo o başka bi konu.

Kadın tam dayaklık hareketlerde bulunmuş yalnız. Benim komşum olsa eşek sudan gelinceye kadar pataklardım. Kafasını duvarlara carpardim, dinlenir dinlenir doverdim. En dayanamadığım şeydir böyle milletin kapısına dayanıp eşkıyalık yapmak.

02.01.2019

hayırdır kardeş??? sen gçen gün lgbt savunuculuğu yaparken çok insnacıl humanist sevgi dolu çiçek böcek takılıyordun.şimdi içinden canavar fırlamış.

TÜM YORUMLARI OKU (42)