Kendisini Kaçırmaya Çalışan Kişileri İfşa Eden Aygün Aydın, Gerçeğin Bambaşka Olduğu Haberlerine Ateş Püskürdü

Model ve oyuncu Aygün Aydın, kendisini koşarak kaçırmaya çalışan kişileri canlı yayınla sosyal medyadan paylaşmış; o anlara hepimiz şahit olmuştuk.

Aygün Aydın, yaşadığı bu kaçırılma olayının ardından 'Gerçek Farklı Çıktı' başlığıyla iş insanının iddialarını yayınlayan Sabah'a ateş püskürdü...

Aygün Aydın aslında model ve oyuncu ancak biz kendisini Hakan Sabancı ile yaşadığını iddia ettiği takıntılı aşk ile tanıyoruz, biliyorsunuz.

Sabancılar'ın çapkınlığıyla nam salmış ismi Hakan Sabancı ile geçmişteki yazışmalarını yayınlayan Aygün Aydın'ın adı, o günden beri Hakan Sabancı'dan ayrı anılamaz oldu; hepiniz şahitsiniz zaten.

Gelelim asıl konumuza. Aygün Aydın'ın başına geçtiğimiz gün çok kötü bir olay geldi ve genç kadın bu anları sosyal medya hesabından anbean yayınladı.

Bindiği taksinin iki araç tarafından sıkıştırıldığını, ardından inip koşmaya başlamasına rağmen şahısların kendisini kovaladığını iddia eden Aydın'ın o anlarına biz de şahit olduk.

Yaşanan olayı burada size tüm detaylarıyla anlatmıştık hatta. 👇

Aygün Aydın, Kendisini Koşarak Takip Edip Kaçırmaya Çalışan Şahısları Canlı Yayınla Sosyal Medyadan Paylaştı

"Sabah" bu haberi, "Adı Hakan Sabancı’yla anılan Aygün Aydın "Ben kaçırıldım" demişti: Gerçek farklı çıktı..." başlığıyla yayınlayınca; Aygün Aydın ateş püskürdü.

Aydın, söz konusu şahsın ifadesini "Konser çıkışı tanıştım benimle takılmak istediğini söyledi Başakşehir'e doğru gelmeye başladık. Dondurma yemek istediğini söyledi. Kendisini taksiye bindirip gönderebileceğimi söyledim. O esnada konuşurken araçtan indik. Anahtarı aldı. Araca binerek aracı alıp kaçtı" sözleriyle paylaşan Sabah'ı, yerden yere vurdu.

"Adam beni kaçırmış siz adama iş adamı diyorsunuz. Video çekip delil toplamama rağmen! O an şarjım bitse, video çekemesem, tecavüz edilip öldürülsem suçluyu aramak yerine intihar etmiş yol kenarında mı diyeceksiniz!" diyen Aydın, Sabah'a ateş püskürdü.

Aydın'ın yaşadığı olayla ilgili bir diğer iddia da şu şekildeydi. 👇

Aygün Aydın, şahısların kendisini kaçırmaya çalıştığını iddia etse de gerçeklerin bambaşka olduğunu söyleyenler de var...

Siz ne düşünüyorsunuz? 

Yine Demediğini Bırakmadı! Aygün Aydın, Gece Kulübünde Ettiği Dansıyla Şeyma Subaşı'na Benzetilince Çıldırdı
Sabancı Ailesinin Kâbusu Aygün Aydın, Herkese Meydan Okuduğu Kapı Yamultmalı Bikinili Pozuyla Dikkat Çekti

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
06.12.2022

bu aygünü grup yapıcaz hayalleriyle nice arkadaşlar alıp yedirip içirip yolda sktretti deliliklerine dayanamayıp.... kız akıllı tam bir doğulu zengin avcısı... 25 yaşındaki o dangalaklarda bakıştık gidem konuşam diye gidiyo kız bunları yoluyo sonrasıda böyle işte kurtulmaya çalışırken ellerine yapışıyo..

06.12.2022

İkinci hikaye mantıklı. Yazık ya, çok da güzel kuz aslında. Keşke tedavi edilmesinin yolu olsa. Borderline gibi bir şey galiba.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ