Kendisini Gönüllü Yardım Çalışmalarına Adamıştı: Ünlü Oyuncu Gamze Özçelik Tesettüre Girdi

Oyuncu Gamze Özçelik, Hempa Çocuk Derneği'nin düzenlediği ödül törenine katıldı. Özçelik, törende ilk defa tesettürle görüntülendi.

AA'da yer alan habere göre, Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran oyuncu Gamze Özçelik katıldığı ödül töreninde tesettürle görüntülendi.

Törende "Öncü Sivil Toplum Kuruluşu" ödülünü Umuda Koşanlar Derneği (UMHD) adına oyuncu Gamze Özçelik aldı 🎥

Gamze Özçelik, ödül töreninde toplu fotoğraf da çektirdi.

Gamze Özçelik uzun zamandır kendisini gönüllü yardım çalışmalarına adamıştı 👇

İyilik Meleği Oldu! Her Fırsatta Afrika'daki Yardıma Muhtaç Çocukların Yanına Giden Gamze Özçelik

Özçelik, ayrıca geçen sene Miraç Kandili'nde başörtülü fotoğrafını paylaşıp "Dua edin canlar. Çok istiyorum" yazmıştı

"Uzun süredir namaz kılıyorum"

Özçelik daha önce de, 'Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim' ifadelerini kullanmıştı.

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.11.2018

Kendisiyle Somali'de bizzat tanışma fırsatım olmuştu. Uzun süredir kendini sosyete dünyasından soyutlayıp gönül işleri ile uğraşıyordu. Sanki şuana kadar ki hayatını silmiş ve yeni bir başlangıç yapmış gibi. Yardımlar sırasında mutluluğu gözlerinden okunuyordu, yardım sevincinden ayrıca orada hiç kimse onu tanımadığı için kendini de onlardan birisi olarak görebiliyordu. Bir çok kez bizim tarafımızdan ekibimize katılmasını istedik, onun derneğine göre çok daha fazla yere ulaşabiliyor çok daha fazla yardım edebiliyoruz, isterse medyadaki yüzümüz olarak daha fazla yardıma sebep olabilirsin dedik, ancak kendisi şahsen bir şeyler yapmak istediğini söylemişti. Geçmişte ne yaptı, ne yaşadı bilmiyorum ancak bir pişmanlığı olduğu çok belli. Allah ondan razı olsun, sayesinde yüzü gülen çocuk sayısı hiç de az değil.

26.11.2018

Sizin derneğinizin ismi neydi?

26.11.2018

Allah bile kulunun hatalarını affediyor siz kimsiniz ki eleştiriyorsunuz. Hepiniz sütten çıkmış ak kaşık sanırsın. Gerçekse de kendine yalansa da. Sizi ilgilendirmez

27.11.2018

Konu swinger, homoseksüellik, transseksüellik olunca dünyanın en demoktarik insanı özgürlük abidesi olanlar eğer bu kadının tesettüre girmesini anında siyasi buluyorsanız, saygısızca yargılayabiliyorsanız zaten yobazın cahilin ve gereksizin önde gideni sizsiniz. Swinger özgürlüktür deyip de tesettür siyasidir diyenin beynini ve vicdanını s.keyim

TÜM YORUMLARI OKU (115)