Kendisini Eleştiren Murat Soner'e Had Bildirmek İsteyen Rapçi Sefo Ava Giderken Avlandı!

YouTube hesabından dizi ve film eleştiri yaptığı videolarla tanınan Murat Soner, Rapçi Sefo'nun fotoğrafıyla beraber müzik dünyasının geldiği noktaya parmak bastı. Kendi fotoğrafını paylaşıp 'resim temsilidir' Soner'e had bildirmek isteyen Sefo ava giderken avlandı.

Gerek yerli gerek yabancı dizi ve filmler için çektiği eleştiri videolarıyla geniş bir kitle tarafından tanınan Murat Soner son dönemin en popüler Youtuber'larından bir tanesi.

Kendisinin eleştirileri sadece ekranlarda izlediğimiz dizi ve filmleri kapsamıyor tabii. Gündeme dair olaylar hakkında da sessiz kalmayan Soner ünlüleri de zaman zaman okunun ucuna alabiliyor.

Murat Soner son olarak X (Twitter) hesabından günden güne enteresan bir hale evrilen Türk müziği hakkında bir eleştiride bulundu.

Soner, Rapçi Sefo'nun bir karesiyle beraber yaptığı paylaşımında "Eskiden sanatçılar albüm yapabilmek için 10 şarkı biriktirirdi. Müzik yapmak kolaylaştıkça 5’e indi, sonra 1’e. Baktılar daha nereye düşebiliriz, 5 dakikalık şarkılar 2.5 dakikaya düştü. Düşecek bi şey kalmayınca da en sonunda kalite düştü." ifadelerini kullandı.

twitter.com

Belki bilenleriniz vardır, Soner'in rapçi Sefo'yu ilk eleştirişi değil bu. Ünlü Youtuber daha önce milli takım için bestelediği marşla olay olan Sefo'yu tiye almıştı.

twitter.com

Kendisini Murat Soner'in paylaşımında gören Sefo da konuya sessiz kalmayıp "(Resim temsilidir)" diyen Youtuber'a inceden laf sokmak isteyip "ilk önce fotoğrafa resim demeyi bırakalım sonra kalite ölçeriz hocam" diyerek karşılık verdi.

twitter.com

Sefo'nun bu paylaşımı sonrası cevap vermeden geçemeyen Murat Soner'in "fotoğraf" kelimesini tırnak içine yazması dikkatlerden kaçmazken gelen "Yorumlarda da büyümesin bari" ifadesi de öne çıktı.

twitter.com

TDK'nin son bilgilerine hakim olmadığı düşünülen Sefo bir nevi ava giderken avlandı. Türk Dil Kurumu'nun artık resim ve fotoğrafı eş değer saydığını hatırlatan kullanıcılar ünlü rapçiye tepki göstermeden geçemedi.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bir kullanıcının Murat Soner'in açığını aradığını belirtmesine de kayıtsız kalmayan Sefo çareyi parçalarının ss'ini atmakta buldu.

Peki sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Hadi yorumlara...

İlginizi Çekebilir

Mahsun Kırmızıgül Protokol Krizi Yaşayıp Kibarca Küfür Eden Ajda Pekkan'ın Dimdik Arkasında Durdu!
Gülşen'e Demediğini Bırakmayan Demet Akalın Bikiniyle Sahneye Çıkınca Büyük Tartışma Başladı!
Sabancı Ailesinin Yeni Gelin Adayı Esra Bilgiç Kalbini Kaptırdığı DJ Faruk Sabancı'yla Görüntülendi

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
12.08.2024

Rapçiler zaten altyapıyı full çalıyorlar bizim millet cogunu anlamıyor araya ıkı uc baska sarkı bıttı gıttı ... Siz sanıyormusunuz bunlar uretıyor hıcbırı uretmıyor ya Zeynep Bastıktan tut hepsı aynı ... yapımcı DJ yada paralı sevgılı mumkunse Etıler Ulus Bebek esrafından olsunlar olmadı Nısantası Cıhangır ... butun yabancı sarkılarıs kes kopyala yapıstır konser vıdeolarını ındır koreografılerı cal ... rapde de aynı tutan nakaratları çal ustune bıseyler karala bıttı gıttı ... Olumune kankayız olursunuz bıle rainman le

12.08.2024

Adamın çok kötü, anlamsız sözlerle dolu şarkıları var. Millet sadece beat için dinliyor, bir de kendine övgü dolu yazılar yazılmasını mı bekliyor acaba? Eski sanatçılar nerede şimdiki "şarkıcılar" nerede. Sanatçı bile denmez bunlara.

12.08.2024

Bir köpek sahiplenip adını SEFO koyayım. Köpek için güzel isim olur. Müzik, ses ve bu tip yanyana gelmemeli. Sanata hakarettir.

TÜM YORUMLARI OKU (25)