Kendisini Eleştiren Gazeteci Eda Solmaz'a "Çirkinsin Kale Almıyorum" Diyen Teoman'ın Büyük Ayıbı

Bir neslin hayranı olarak peşinden sürüklendiği Teoman, şarkıcılığı bıraktım, bırakıyorum, geri dönüyorum derken sahnelerden kopamadı. Konserlerine devam eden Teoman'ı yıllar sonra izlemeye giden gazeteci Eda Solmaz, kendisine performansının kötü olduğunu söyleyince aldığı cevabı paylaştı. Teomanın sözleri bizi dumur etti!

Bir dönemin en büyük rock starlarından Teoman, müzikle inişli çıkışlı ilişkisine ne olursa olsun devam ediyor.

Bir dönem müziği bırakan, ardından geri dönen, sonra tekrar bırakan ama bir türlü kopamayan Teoman; hem albüm yapmaya hem de sahne almaya devam ediyor.

Ancak artık biz onu rock star kimliğiyle değil, EYT'li kimliğiyle anıyoruz...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle emekli olan ve adı EYT'liye çıkan Teoman, bu durumu kendisi de goygoy malzemesi haline getirdi tabii.

Yaptığı açıklamalarla herkesi güldüren, kimi zaman sempatimizi kazanan Teoman'ın derbeder fotoğraflarını da sosyal medyada espri malzemesi olarak kullanmaya devam ediyoruz.

O da sağ olsun bu tarz malzemeler vermekten hiç çekinmiyor. 'Çocuklara başlık çıksın' diyerek açıklamalarını da bilerek abarttığını söylemişti hatırlarsanız.

Yine de kendisi bir şarkıcı ve sahne alıyor. Uzun süre üstüne Teoman konserine giden Eda Solmaz da bu konu hakkında Twitter (X)'da yaptığı yorumla bizi epey şaşırttı.

Bilmeyenleriniz için Eda Solmaz müzik üzerine çalışan bir gazeteci.

Beş yıl sonra Teoman konserine gittiğini söyleyen Eda Solmaz, Teoman'a sahneden sonra eleştirilerini ilettiğinde "çirkinsin, kale almıyorum" cevabını aldığını söyledi.

twitter.com

Teoman'ın Eda Solmaz'a verdiği bu cevap oldukça ayıp tabii ki! Kimileri sahneden inip böyle bir eleştiriyi sormadığı halde aldığı için tepki vermesini haklı bulsa da, kimileri bu tavrın Teoman'a hiç yakışmadığını ve saçmalık olduğunu söyledi.

twitter.com

'Bir kadından ciddi eleştiri duymak kırılgan erkekliğini zorlamış olabilir.'

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Nazlı Sabancı'nın Sima Tarkan'ın Nişanı İçin Tercih Ettiği Kırmızı Takımı Yine Geçer Not Alamadı
Cannes Kombiniyle Herkesin Diline Düşen Melis Sezen'den Esra Dermancıoğlu Yorumuna "Lotus Önemli" Cevabı
Cannes'a Gittiği İçin Eleştiri Bombardımanına Tutulan CZN Burak Dalga Geçenlere İsyan Etti

Popüler İçerikler

Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
Almanya’dan Türk Vatandaşları Hakkında Tarihi Karar: Çifte Vatandaşlık Hakkı Geri Getirildi
Makam Arabası ile Suriye ile Türkiye Arasında İnsan Kaçıran Tuğgeneral Bilal Çokay Tutuklandı
YORUMLAR
26.05.2024

Gazeteci ve müzik yazarı da olsan konserden sonra birinin kulisine girip "performansın çok kötüydü" diyemezsin, saygısızlıktır. Bedava etkinlik etkinlik dolaşıp kulislerde löp löp içip bir de sahneden inmiş adamı boklarsan o da bel altı saldırır sana. Muhtemelen de kafası güzeldi, başından savmak için cevap verip siktir etti. Git bir kadın sanatçıya yap bunu, yer mi? Sahneden inince girebiliyorsan tabii Gülşen'e "performansın kötüydü" de, kaç kişi kulisten atar acaba seni? boş boş gündem peşindesiniz.

26.05.2024

Bence çirkin derken karaktern anlamında söylemiştir, ayrıca yıllarca olağanüstü performanslar sergilemiş belli bi yaşa gelmiş bi insanı, tek bi performsns üzerinden hemen karalamazsın bu koca bi kariyere saygısızlıktır yanlış olan sensin baby

26.05.2024

Nerden bilelim Teoman bunu söyledi mi? Habere bakınca editör o kadar emin ki… Teoman ın büyük ayıbı diyebilmiş. Olayın kaydı var mı peki? Yok.. kendi tarzında rakipsiz, yıllarını müziğine vermiş, kendisiyle dalga geçebilen, egolarından sıyrılmış bir isim Teoman. Bu olay “eleştiriyi kaldıramayan Teoman” haberinden çok “kuliste beklediği ilgiyi göremeyen gazetecinin yorumu”na daha çok benziyor.

TÜM YORUMLARI OKU (18)